středa 31. prosince 2008

PF 2009

A je to tu. Od chvíle, kdy toto píšu, zbývá už jen pár hodin a bude tu nový rok. Lidé si rádi berou různá předsevzetí a podobné věci. Uvědomují si, že něco není v pořádku a snaží se s tím něco dělat. Přemýšlel jsem a napadlo mě jedno předsevzetí, které bychom si mohli vzít všichni.
Rok bude sice za pár hodin nový, ale ponese si staré problémy, které mu zanecháme z roku 2008.
Dejme si tedy na rok 2009 předsevzetí, že každý z nás přispěje svojí troškou k lepší funkci naší společnosti a k jejímu vyčištění od všemožného neřádu. Nejsme bezmocní. Mnohdy stačí třeba i jen se nestydět za svoje antimultikulturalistické názory a umět je dát najevo. Umět ukázat neomarxistickým narkolevičákům, že jejich destrukce naší společnosti skrz prolomení hranic a volný příliv čehokoliv cizího nebude tak jednoduchá, jak si představují.
Dejme si za úkol, abychom se ve zdraví sešli zde i za rok a mohli si říct: "Jo, tenhle rok byl lepší než předtím a něco jsem pro to udělal."
Lidé odjakživa měli apokalyptické vize o konci světa či své civilizace. Mnohým se to i splnilo (hlavně s těmi konci civilizace). Nám se to může splnit taky. Dejme si tedy pozor na to, čemu dnes ve jménu jakési falešné tolerance, politické korektnosti, pozitivní diskriminace a podobných nesmyslů, dáváme zelenou....
Udělejme každý něco pro to, aby se situace změnila. Aby rok 2009 byl lepší než 2008 a 2010 lepší než 2009, atd...

TAKŽE HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ VÁM VŠEM PŘEJE NOVOPATRIOT:)))))

Žádné komentáře:

Okomentovat