středa 10. prosince 2008

Zvláštní aktivity Ivana Langera

Tahle úvaha bude jenom kraťoučká, ale považuji za důležité sdělit své dojmy ostatním.

Asi všichni jsme si v poslední době stihli všimnout snah Ivana Langera o zakázání dělnické strany (DS). Člověk by až skoro řekl, že se z něj stává hrdý bojovník za práva menšin. Je tomu ale skutečně tak?

Já bych ani neřekl. Současně s tím se poslední dobou začínají od pana Langera zjevovat i hlášky opačného charakteru, dříve u něj nevídané. Příkladem budiž jeho prohlášení nedávno v USA, kde silně kritizoval propojenost naší vietnamské menšiny na organizovaný zločin, vysokou kriminalitu tohoto etnika, atd.

Pokud si tato jeho prohlášení dám do souvislosti s tím, že ve stejné době se snaží zakázat DS, tak mě napadá pouze jediné - DS se začínají politici bát a též si možná pomalu začínají uvědomovat, že hodně lidem v ČR současný fanatický multikulturalismus leze krkem a tak se pokoušejí hrát na noty právě těchto lidí. Zákaz DS a současné projevy proti Vietnamcům jsou z mého hlediska pouze snahou Ivana Langera na odlákání voličů národoveckých stran k ODS.

Dříve jsem zde psal, že ODS by se měla zaměřit na národovecké aktivity a přestat zrazovat své voliče. Měl bych zde možná mít radost z toho, že takový malý náznak něčeho podobného se už ukazuje, ale já ji nemám. ODS má do strany skutečně hájící zájmy národa ještě sakra daleko a potom, co předvedli za posledních pár let, ji už nevěřím ani slovo a ještě dlouho věřit nebudu.

Snaha zakázat DS není nic jiného než konkurenční boj a já bych zde rád na všechny národovce apeloval, aby se nenechali taktikou tohoto modrého ptáka zblbnout. ODS po předchozích volbách dokázala dostatečně, jak moc ji je vlastní program u prdele a snahou kšeftovat s Lisabonem, zelenými kartami, atd. jen podporuje už tak silnou pozici multikulturalistického moru. Ode mě už hlas neuviděj a skutečně znovu zde apeluji na všechny, kdo budou toto číst - nenechte se zblbnout. Oni si takhle trošku rejpnou, aby si zvedli prestiž u národovecky smýšlejících lidí, ale ve finále se na nás zase jako obvykle vykašlou. Hlavně ale prosím místo nich nevolte socialisty. ODS se ukázala jako strana zrádců a dát hlas sockám je logická reakce, pokud chceme ODS naštvat a dát ji najevo, že to přehnali. Zároveň je to ale nejpitomější možná reakce, protože tak zvolíme někoho, kdo to posere ještě tisíckrát víc.

Na závěr bych ale i rád apeloval na DS, aby trošičku zvážili svůj program, protože ačkoliv mají určitou moji podporu (jakožto subjekt zvětšující národovecké podhoubí v této zemi), stále pro mě z mnoha důvodů zůstávají nevolitelní. To samé NS. Pokud si chcete získat skutečně srdce lidí, musíte začít uvažovat v trošku jiném duchu než je kombinace polského katolíka s bolševikem.

Žádné komentáře:

Okomentovat