středa 10. prosince 2008

Reakce na článek: "Privilegované oběti a Janov"

Kdo by si chtěl přečíst původní článek, tak zde: http://www.antifa.cz/204-mzdomova-privilegovane-obeti-a-janov.html

A teď opět k věci. Dneska už jsem napsal dva články, ale situaci kolem Janova považuji za dostatečně závažnou na to, aby ji byla i nadále věnována pozornost. A antifa se taky činí, takže někdo těm jejich řečem oponovat musí:)

Článek jsem si pozorně přečetl a musím říct, že antifa opět nezklamala a i když se mi článek zprvu jevil pouze jako fňukání plné beznaděje a nepochopení, jak může někdo Cikány nemít v lásce, po chvilce mě napadlo, že to může být i celkem záludný způsob ideologické propagandy.

Základem je kombinace názvu a následné rozdělení článku. Dnes je den po bojích v Litvínově a už z názvu by člověk čekal, že se bude týkat tohoto tématu. Opak je pravdou. Účelem článku je pouze kydat špínu.

Litvínov je pro antifu a její nohsledy velmi těžkou prohrou a to hlavně z důvodu, že se k demonstrujícím národovcům připojilo i hodně zdejších občanů. Z antify tam přitom bylo leda tak pár lidí, aby zmonitorovali situaci. Nikdo se na stranu Cikánů nepostavil. Lepší by ale bylo říct, že se nikdo nepostavil na stranu Cikánů a antify. Ta jediná za nima stojí a v tom je právě jejich problém. Už se nemůžou ohánět tím, že národovci jsou osamocenou a izolovanou skupinkou primitivů, která štve každého normálního člověka.

Co ale můžou dělat je vytváření falešných iluzí přesně tak, jak to udělali v tomto článku. Pokud si ho člověk přečte, tak zjistí, že základem v něm je vyčtení všemožných napadení lidí neonacisty. Napadení, která se občas jeví pěkně hnusně (jako například rozdrcení čelisti šestnáctileté dívky baseballovou holí nebo bezdůvodné napadení náhodného kolemjdoucího studenta, atd.) a tyto případy napadání je třeba brát velmi vážně, protože když nějakej blb umí akorát chlastat a pak mlátit náhodné kolemjdoucí, stává se přítěží pro národoveckou scénu a je třeba takový vřed velmi rychle vyříznout. Tím se ale na tomto místě nebudeme zabývat. Co je zde důležité je totiž to, že TATO NAPADENÍ NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO SE SITUACÍ V LITVÍNOVĚ!!!

Na tento plíživě podbízivý hnus je třeba si dávat pozor. Článek je psán tak, že několika nesouvisejícími případy má naštvat co nejvíc lidí, kteří si pak ony případy spojí s finálovou třešničkou, kterou je letmé zmínění bojů o Janov. Zároveň jsem za ten článek ale vděčný, protože musím uznat, že je to celé velmi šikovně a nenápadně napsané. O to je to ale nebezpečnější. Zapamatujte si má slova a dávejte si pozor na tuto taktiku a to ať už ji bude používat kdokoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat