středa 10. prosince 2008

Romové proti demokracii

Většinou jsou moje reakce směřované pouze na články z antifa.cz, ale dnes udělám výjimku a budu reagovat na článek z novinky.cz (tedy z bolševického serveru provozovaného rudým právem a se zavedenou cenzurou).

Původní článek je zde: http://www.novinky.cz/clanek/154905-zruste-extremisty-nebo-hromadne-emigrujeme-varuji-romove-premiera.html

Po přečtení zprávy jsem dospěl k těmto závěrům:

1) Takhle vypadá demokracie podle Romů. Když jde někdo proti nim, tak je to rasismus. DS, NS a NO (a ani nemusíte s nimi souhlasit) jsou pořád jedny z mála skutečně aktivních organizací, které se snaží řešit otázku romské problematiky. Co dělají ostatní? Co dělá Topolánek, Paroubek, Langer a Džamila? Tedy státní činitelé, kterým s demokracií a možností nesouhlasu nespokojení Cikáni zaslali dopis, kde doslova vyhrožují hromadnou emigrací, pokud nebudou výše jmenované subjekty zrušeny. Od Dežomily celkem čekám, že začne Cikánům líbat zadky, od Paroubka očekávám to samé a myslím, že od Topolánka s Langerem můžeme čekat taky stejné kroky. Pokud se i Topolánek s Langerem připojí k tomuto projevu multikulturního fašismu se snahou zakázat strany a organizace, které odporují současnému systému, bude to znamenat jasný důkaz, že ODS ve skutečnosti nemá nejmenší zájem na tom, aby se situace v této zemi změnila. Pokud si chtějí hrát na moderní a osvícené multikultiblbečky, tak mohou alespoň organizace jako je DS, NS, AN, NO, atd. nechat za ně udělat špinavou práci. Pokud proti nim ovšem skutečně zasáhnou, tak to bude znamenat, že na skutečném řešení situace nemají zájem a naopak je jejich zájmem situaci špatnou i nadále udržovat.

2) Partaje, které se u kormidla vystřídaly od devětaosmdesátého měly dost možností se situací něco dělat. Zatím se ale jenom lezlo EU a jiným socialistům do řiti a s cikánskou otázkou se nic nedělalo, protože cokoliv pro ně nevýhodného by byl rasismus, za který by nás celý svět odsoudil. Možná by i následoval exodus Cikánů pryč, který by vedl k velmi rychlému zavedení víz všude možně, kde je ještě kvůli Cikánům nemáme a následným vrácením Cikánů zpět s odůvodněním, že páchají trestnou činnost (jako tomu bylo u většiny Cikánů, co se vrátili ze zemí, kam utekli při prvním exodu).

3) Jak je vidět, tak ani ideologicky činná elita tohoto etnika není zrovna nejinteligentnější, když si myslej, že tady bude lidem cikánský exodus rvát žíly:)))))

4) Otázka multikulturalismu je u nás v ČR ještě v pohodě, když to porovnám se snahama různých menšin v zahraničí (hlavně na západ od nás), takže bychom měli podporovat všemožná "politicky nekorektní a národovecká" sdružení a to i přesto, že mnozí z nás (včetně mě) mají často k jejich činnosti silné výhrady. Je třeba vytvořit co nejsilnější národovecké podhoubí a pak se teprve začne se situací něco skutečně dít. Zatím dle mě nejsme v situaci, že bychom si mohli vybírat.

5) Cituji: "Události z Litvínova a jiné demonstrace extrémních skupin názorně ukazují, že se uvedené pravicové strany snaží vyprovokovat především Romy k násilí,"---> Cikáni evidentně velmi rádi zapomínaj na to, že jeden z hlavních důvodů, proč jsou tak moc v lásce, je právě násilná trestná činnost většiny z nich...

6) Je to pár vteřin, co jsem si přečetl článek, kde se píše, jak vláda podpořila zrušení DS - strany, se kterou v mnohém nesouhlasím, ale která u mě má podporu v tom, že je jediná, kdo chce toto skutečně nějak řešit. Cikánská a jiné menšiny se mají zpravidla tendenci silně rozmnožovat. Obyvatelé Janova to už poznali a i proto si mimo jiné můžete i na internetu najít videa, kde je vidět, jak podporovali demonstrující nacionalisty. Jsem přesvědčen, že v této chvíli by si hlavně každý měl uvědomit, že pokud vláda jako je tato (neberte toto jako kritiku ODS, ale jako kritiku všech parlamentních stran) bude i nadále zakazovat strany, které se snaží problémy skutečně řešit, tak s rychlostí množení různých etnik bude za čas celá naše republika jeden velký Janov (nebo Chanov nebo Luník IX. nebo Matiční...míst by se našlo dost) a co udělá v takovém případě vláda? Postaví se proti lidem. Rozhodnutí vlády zakázat DS kvůli demonstraci v Janově a jejím dalším aktivitám není nic jiného než ROZHODNUTÍ NAMÍŘENÉ PROTI NÁM VŠEM, protože pokud se tu i nadále budou střídat vlády ODS, ČSSD a podobných partají, tak pomyslnými obyvateli Janova budeme nakonec MY VŠICHNI....Myslete na to prosím až půjdete k příštím volbám a ze všech billboardů kolem se na vás budou tlemit různí Topolánci, Paroubkové a jim podobní a budou vám slibovat hory, doly a říkat si přitom, jak s náma po volbách znovu vyjebaj (podobně jako tomu bylo po všech volbách zatím). Všichni tito zrádci si zřejmě myslí, že slovo volič má kořen ve slově vůl. Je už ale jenom na nás, zda toto potvrdíme a opět v příštích volbách zvolíme někoho ze současných lídrů politické scény.

Žádné komentáře:

Okomentovat