pondělí 4. května 2009

Islámští vepřovrazi aneb i na nás se chystá řezník

Zatímco píšu tyto řádky, probíhá v Egyptě muslimy řízené vyvražďování čuníků. Náboženská demence bude již brzy mít dalších 300 000 obětí. V zemi, kde se prasečí chřipka nijak neobjevila, s vědomím, že se nelze nakazit z vepřového masa, se muslimská vláda rozhodla "preventivně" zahubit 300 000 nevinných tvorů.
Tato genocida je ukázkový příklad přístupu muslimů k nemuslimským vlivům. Jakmile někde dostanou možnost prosazovat svá barbarská náboženská rozhodnutí, využijí ji. Nesmíme zapomínat, že islám je exkluzivní víra. Sama sebe považuje za vrchol. Kdyby muslimové ovládli celý svět, klidně by byli schopni všechny druhy vepřů jednoduše vyhubit. A můžeme si být jisti, že to samé by čekalo v muslimských rukách celou naši civilizaci.
Vzpomínáte, jak muslimové vyhladili vrásky sochám Buddhy? Správně napsal někdo na jedné diskusi, že v egyptských chlívcích se teď bojuje za západní civilizaci a kdo pojede do Egypta, měl by tak činit s chřipkovou kulturou ve spreji.
My, jakožto západní civilizace, se musíme jednoznačně proti islámu postavit. 300 000 vepřů teď platí za to, že je islám považuje za nečisté tvory. Kdy zaplatíme my, protože naši kulturu, svobodu a civilizaci považují za nečistou? Musíme dát jasně najevo, že tohle sem nepatří. Hrozí nám mnohem větší nebezpečí než se může zdát. Islám si neprošel žádnou renesancí, nenasákl žádné antické hodnoty a bylo by velmi naivní si myslet, že muslimové rádi naši vyspělejší civilizaci přijmou. Pro ně nejsme vyspělejší. Pro ně jsme bohatší. To je důvod, proč jich sem plno jezdí. Jestli se hrozbě radikálně nepostavíme, budeme další sviní na porážku.
Jakýkoliv muslim, který emigruje do Evropy, jakýkoliv konvertita k tomuto zlu, jakýkoliv pseudohumanista, který ho bude bránit - ti všichni jsou nebezpečím číslo jedna. Je třeba zmonitorovat muslimské aktivity a místa, kde se již dnes nacházejí mešity na našem území a zabránit této barbarské ideologii v dalším růstu. Když muslimové přijedou do ČR, musí jim být jasné, že tady není pro náboženskou diktaturu místo. Nechceme další středověk a tahat nám to sem prostě nebudou!
Islám je totalitní systém. Žádná osobní víra, která nezasahuje do politiky. Přečtěte si Korán. Prorok, vzor muslimské morálky, byl politickým člověkem, který šířil islám slovem, ohněm i mečem. Čeká snad někdo, že ho nebudou chtít napodobit? Muslimové se množí mnohonásobně rychleji než původní obyvatelstvo. Se stoupající porodností po celé Evropě stoupá i jejich kriminalita, parazitismus a nároky, které si uzurpují. Zároveň s tím se stávají mocnou voličskou skupinou, kterou velmi rádi zastupují - no hádejte kdo - levicoví multikulturalisté. A není nejmenší pochyb, že tito slizcí zrádci vlastní krve nebudou váhat ani vteřinu, aby staleté výdobytky naší civilizace vyměnili za krátkodobý volební úspěch a udržení vlastního koryta. Upřímně řečeno - toto jsou pravé a skutečně nebezpečné svině, protože kam se na ně hrabe nějaká prasečí chřipka. Oni jsou mor tisíckrát nebezpečnější. Je ale jen a jen na nás, abychom s tím něco dělali. Já mám za dnešek splněno. Napsal jsem tento článek, zveřejním ho, rozešlu ho a budu ho i nadále šířit. Pokud si alespoň jeden člověk díky němu uvědomí, co nám hrozí a též rozvine vlastní aktivitu, budou mít má slova úspěch. A co vy? Udělali jste dnes alespoň nějakou malou drobnost pro záchranu naší civilizace? Nečekejte do zítřka. Kdo pořád čeká do zítřka, nakonec může zjistit, že žádné zítra díky tomu čekání nebude...já už dávno přestal čekat. Vám doporučuji to samé...

6 komentářů:

  1. Islam je skutocne hrozba. Nasi predkovia preliali mnoo krvi, ked jej celili. Dnes, v mene akejsi pochybnej diverzifikacie jej celit nesmieme, inak nas oznacia za rasistov, nacistov...
    Inak tie prasce v Egypte. Skor by som za tym hladel nejaky financny dovod nez nabozensky.

    OdpovědětVymazat
  2. Pat: Problém islámu je v tom, že všechno se dá zneužít :( Už ve středověku uměli Islám šířit hlavou(!) a ne mečem - prostě muslim platil nižší daně.. trvalo dvě generace než se vytratila úcta k tradici a vnuci se ptali "a proč mám platit víc?" a bylo.. Jako u každého náboženství a každého systému -> všechno stojí na lidech..
    Jako náboženství mi nevadí ani v ČR ani kdekoliv jinde.. náboženství se připisuje mnoho krve na účet, tuto krev však mají na rukách lidé..

    OdpovědětVymazat
  3. Vasil: Podle mě jsou za tím oba důvody. Náboženský a finanční.
    A muslimům se musíme postavit, dokud to jde. Tedy dokud jich je tady jenom pár. Pokud to neuděláme, tak na to dojedem, protože až jich tu bude víc, budou mít mnohonásobně větší sílu a možnosti, jelikož získají lepší náboženský status, politickou moc, lidi z nich budou mít víc strach, atd....a ohledně těch označení za nacisty a rasisty - pokud si přečteš můj starší článek "rasa jako kulturní dědictví" (myslim, že se tak jmenuje), tak zjistíš, za jaký druh rasisty se já označuju a nijak se za to nestydím...to je přesně to, co je třeba. Přestat se za to stydět, ale z druhý strany nebýt tím primitivním rasistou, co má vychlastanou holou palici a všude se chlubí, že je bílej a mlátí lidi na potkání...a ohledně nacismu - tudy cesta už vůbec nevede. Zbytečná zátěž. Já jsem jasným důkazem, že to všechno jde dělat naprosto v pohodě i bez jakékoliv návaznosti na nacismus.

    OdpovědětVymazat
  4. Pavel: Přečti si Korán. Jenom na lidi to neházej. Islám není dobrá myšlenka a přesně proto muslimské země vypadají tak, jak vypadají. Nebýt západní civilizace, tak se za složitější vynález než stan a oštěp nedostali...islám je jasná a prokázaná brzda veškerého pokroku a fungovalo tak dříve i křesťanství. Islám je šířen hlavou i mečem, ale upřímně - naše civilizace má z toho svýho pseudohumanismu a snahy tolerovat už tak nasráno v gatích, že muslimové ani nemusej moc používat mozek, aby nás ošulili i intelektuálně. Ale on ten pohár už začíná přetékat a já udělám vše, co bude v mých silách, aby i přetekl a to co nejdříve, protože tenhle problém musíme zastavit v zárodku. Alespoń tady v ČR. Země na západ, sever a jih od nás to už nebudou mít tak lehké...
    A neboj, problém islámu není v tom, že všechno se dá využít. Problém islámu je v tom, že je to příšerná zhovadilost.
    A nesnaž se smývat krev z rukou náboženství. U každýho náboženství můžeš najít dostatek hlášek v jeho svatých knihách, které prolévání krve odůvodňují. Ale náboženství samotné problém ani tak není. Exkluzivní a absolutistická náboženství, to je problém.

    OdpovědětVymazat
  5. Novopatrot, nemal som na mysli, ze narodny socializmus je jedina spravna cesta, skor ze za nacistu ta oznacia aj ked nim nie si. Asi to lepsie znie.

    OdpovědětVymazat
  6. Vasil: Jj, to jsem pochopil, že NS nemáš za jedinou správnou cestu a ano, za nacistu mě označujou lidi i tak, když tady píšu i články, který nacismus kritizujou a ukazujou cesty, které se mu mohou úplně vyhnout. Jde spíš o to, že oni tě za to označej, ale ty můžeš kdykoliv přijít a ne jenom říct, že je to kec, ale skutečně prokázat, že nacistou nejsi. Máš skutečně na co se odvolat a totálně těmhle kecalům vypálit rybník. O to jde. Za nácky levičáci označujou i ODS. Nikdo jako my dva se tomu označení nevyhnem. Nicméně pokud někým takovým nejsme a víme to, tak můžeme prokázat, že tím nejsme a pokaždý, když nějaká levota začne slintat, tak ji vypálit rybník...a národní socialismus - ne, nezní to líp:) Kor v podání našich NS, kteří tvrdí, že nejsou nacisti, ale přitom i slepej by na nich poznal, že jsou:D...alespoň na drtivé většině z nich.

    OdpovědětVymazat