úterý 12. května 2009

Islám - morová nákaza západní civilizace

Podobně jako se po Evropě šířil kdysi mor, šíří se dnes po ní islám. V šestém století v Malé Asii prý mor zahubil během 50 let přibližně 100 000 000 lidí. Nám známější je druhá morová epidemie (černá smrt, začátek 1348), která v mnoha vlnách devastovala Evropu až do 18. století. Přivezena sem byla na janovských lodích, které připluly z Tatary obléhaného města Kaffa (Tataři byli nakažení morem a mrtvoly spolubojovníků používali jako biologickou zbraň, když je katapultovali za hradby.). Mor jako takový nám už dnes nehrozí, ale paradoxně by se i epidemie islámu dala nazvat černou smrtí, protože jejími hlavními přenašeci jsou všemožné odrůdy čmoudů z Afriky a Arábie.

Někomu se možná bude zdát přirovnání islámu s morem nadnesené, ale mě se naopak zdá silně podhodnocené. Mor totiž Evropu sužoval přibližně čtyři století, ale nakonec zmizel a Evropa přežila. Jestliže však budou stejným tempem jako dnes přibývat v Evropě muslimové, tak tady žádná Evropa nebude za 100 let, natož za 400. Máme tedy nejvyšší čas začít této nákaze čelit. Postavit se proti ní a vyléčit nakaženou tkáň na tváři naší civilizace.

Shrňme si pro začátek nějaká ta základní fakta: média nám masírují hlavy mírumilovným islámem a muslimy toužícími po soužití, ale viděl někdy někdo nějaké takové? Viděl někdy někdo demonstrace muslimů proti radikálním imámům? Viděl někdy někdo, že by komunita účinně neskrývala své radikály? Asi sotva. To všechno je mediálně vytvořený mýtus.

Všude si muslimové vyskakujou a čím víc jich tam je, tím větší jsou s nima problémy. Jejich porodnost je ohromná. Spousta z nich jsou přitom stejní paraziti jako naše opálená menšina. Celkově má tahle skupina obří kriminalitu a s rostoucím počtem získává stále více privilegií oproti původním obyvatelům a také stále více politické moci. Ta bývá spojena s levicí, protože všude jsou to levičáci, kdo je brání a prosazuje jejich práva na úkor majority. Neexistuje žádná možnost soužití nebo alespoň vzájemné tolerance. Ničeho takového se od nich totiž nikdy nedočkáme a ani dočkat nemůžeme. Islám je exkluzivní víra. Základem islámu je přesvědčení, že nic lepšího už existovat nemůže. Zároveň s tím je islám stejné misionářské náboženství jako křesťanství. Asi každý zná přísloví, které mluví o nataženém prstu a utržené ruce. V případě islámu by se spíš hodilo přísloví o nataženém prstu a uřízlé hlavě za sborového řevu: "Alláh Agbar!!!", protože přesně takhle dopadnou mnozí z nás i celá naše civilizace, když si nevrazíme pár facek a nezačnem se bránit.

Často se setkávám s jevem, kdy je islám označen jako nebezpečí a následně se od onoho označovatele dozvím i jméno nějaké ideologie, kterou vydává za zaručený lék na islamizaci. Podle mě zbytečně. Potřebujeme jediné - vážit si své svobody a umět za ni bojovat. Svoboda není zadarmo. Zvedněte prdele a něco pro ni taky udělejte, jinak časem už nebude za co bojovat.

Jsem připraven, že po zveřejnění tohoto článku budu zase někým označen za netolerantního nácka, ale mě je to fuk. Spíše bych od takových lidí chtěl znát odpověď na jednu otázku: Proč bych měl sakra tolerovat ideologii, která celou naši kulturu a civilizaci považuje za amorální póvl, přeje nám věčné utrpení v jezerech ohně a pojídání plodů ze stromu bolesti, které budou ve tvaru hlav satanů a naplněné kyselinou? A proč bych měl tolerovat někoho, kdo mne má za zrůdu jen proto, že mám vlastní hlavu a na jeho ideologii totálně kašlu? K islámu jsem respekt neměl, nemám a nikdy mít nebudu. Je to nejhorší představitelná vymejvárna mozků. Nevěříte? Přečtěte si Korán. Velkou část tvořej nadávky a výhrůžky lidem, co používaj vlastní rozum a odmítaj se podřídit islámské ideologii. Na to se jim můžu vykašlat a taky to udělám. Jsem ochoten respektovat islám v muslimských zemích. Tady ho ale nechci, stejně tak jako plně chápu muslimy, když s nevraživostí sledují, jak se jim západ snaží vnutit demokracii a naše hodnoty.

Často je mi taky vyčítáno, že bojuji proti křesťanství, když bych se naopak měl stavět za něj, podporovat jeho návrat a konzervaci "hodnot", které nám sem přineslo. Na to mě napadá odpověď, ale není zrovna moc slušná. Hodnoty tady jistě máme, ale proto, že křesťanství nasáklo antickou kulturou, kterou se od začátku snažilo zničit nebo na ni parazitovat a zneužívat ji. Nebýt té, tak tady doteď místo letů do kosmu upalujem vědce na hranici.

Křesťané by se mne svým způsobem měli bát, protože dělám vše pro to, abych jejich milovanou ideologii zprovodil ze světa. Na druhou stranu si klidně mohu dát voraz, protože pokud se křesťané co nejdříve nekopnou trošku do zadku a nevystrčej ho na muslimy ze střílen, tak to nebudu já, kdo ukončí jejich ideologii, protože mne miliarda muslimů hrabě předběhne. Takže milí křesťané, vzpomeňte na slávu křížových výprav a doby, kdy křesťané několikrát vyhnali muslimy z Evropy...v těchto dobách byste teď měli hledat svou inspiraci. Veďte svůj vlastní boj proti islámu a nebojte se, že vám ho budu nějak kazit. Budu od vás vždy odlákávat lidi na svou stranu, ale na té mé straně se proti islámu aktivně bojuje taky. A čas vám tady utíká stejně rychle jako mě. Jak svůj boj povedete je na vás, ale mohli byste třeba začít debordelizací ve vlastních řadách. Spousta křesťanů totiž radši kolaboruje s islámem, protože jim totalitní islamofašistický útlak přijde přijatelnější než svobodné přemýšlení v ateistické společnosti. A ten váš Vatikán. Tsss, tsss, tsss...Přijde mi, že je to spíš Mekka...Mekka multikulturalismu, ustupování před islámem a přimlouvání se za barevné. A nedělejte si naděje, že se tohle změní, protože nejlukrativnější misie je teď Afrika. Takže bych vám radil se vzpamatovat a až po nás příště budou muslimové házet šutrama a molotovama, tak jim to neoplácejte chlebem, případně zvýšením sociálních dávek a apely na multikulturní toleranci. Oni vás tolerovat nebudou. Pro ně jsme všichni stejnej póvl. Vůbec se trošku zamyslete, křesťané. Plno z vás nadává na úpadek všeho možného, někteří si už i všimli plíživé islamizace, ale přitom naše kultura jen dělá to, co ji křesťané naučili. Nastavuje druhou tvář.

Skupin, které by měly bojovat proti islámu, je zde ale mnohem víc. Jakýkoliv člověk vážící si své svobody by se měl velmi hluboce zamyslet, protože svoboda bude první na řadě až nás tady muslimové přemnožej a začnou si diktovat svůj středověk. Což mi připomíná, že se o nich často mluví jako o někom, kdo má letopočet nějakých třinácet něco a že tedy maj svůj středověk a bude jim ještě chvilku trvat než se uklidněj. Pokud je 2000 let standartní doba než monoteismus dostane aspoň trošku rozum, tak je s našimi monoteismy něco sakra v nepořádku a nic pozitivního to o nich rozhodně nevypovídá. Nevím jak vy, já nehodlám čekat dalších 600 let až to muslimům možná dojde. Jako řešení přitom nepotřebujeme žádné návraty ke křesťanským kořenům, militantní šílenosti, komunistickou společnost či cokoliv, co si kdo navymejšlí jako zaručeně úspěšný ideorecept. Potřebujeme si jen umět víc vážit svoji svobody a propleskat každýho, kdo ji bude chtít omezovat. Ať už to bude levicový multikulturní zrádce, papa Ratzi, utěrky odněkud z tramtárie nebo kdokoliv jinej.

Proti islámu by se měl postavit také každý, kdo se cítí jako ateista. Ateismus není jenom svoboda od náboženství, ale taky odpovědnost tu svobodu bránit. Doufám, že každý ateista, který toto čte, si uvědomí, pokud si ještě neuvědomil, že muslimové budou na jeho svobodu NEvyznání naprosto kašlat a proto je třeba zasáhnout, dokud zasáhnout ještě jde.

Islám se také jeví jako dokonalá brzda jakéhokoliv vzdělání, takže kdokoliv, kdo si nějak váží vzdělanosti, by se měl taky postavit a trošku něco udělat. Ve více islamizovaných zemích než je ČR není nic neobvyklého, že muslimové mají svá ideologická centra (oficiálně se tomu říká školy), kde vyplachují mozek mladé generaci. Čím více islámu, tím méně skutečného vzdělání. Myslete na to, milovníci svobodného studia informací...

Zajímavá věc také je, že brojení proti islámu je často označováno jako rasismus. Těžko říct, zda je to tmavou barvou pleti většiny muslimů nebo už multikulturní levici prostě šplouchá na maják. ...Hm... Rasismus je vůbec zapeklitá záležitost. To slovo působí jako zaklínadlo. Rasista v dnešní době je to samé, co kacíř ve středověku. Když někdo odmítá poslušně líbat multikulturní řitě, je okamžitě označen za rasistu. Už chybí jen upalování na hranici, ale pokud se nezmírní současný stav imigrace z Afriky, tak to možná nebude dlouho trvat, protože upalovat čarodějnice není v Africe nic neobvyklého. Zrovna nedávno jsem viděl moc zajímavé video, kde celá vesnice doslova upekla zaživa na malém ohníčku několik žen a mužů. Taky se těšíte až nás sem přijedou multikulturně obohatit, co? K rasismu snad už jen jediné - rasa je součástí naší identity. Chránit ji není nic špatného ani zavrženíhodného. Nenechejte se nálepkou rasismu vyděsit až se zas bude nějaký multikulti poskok snažit nalepit vám ji na čelo za to, že odmítáte být slepí. Mínění, že rasismus = být příznivcem vyhlazování, nacistů, holocaustu, atd. - to je jen další oblíbená multikulti lež. Rasismus nevnímám jako víru v nadřazenost nějaké z ras, byť o nadřazenosti se dá u všech ras hovořit v partikulárních případech (u černochů lze očekávat větší rychlost, u bělochů větší inteligenci například). Z tohoto hlediska nechci cizí rasy vyhlazovat, ale zachovat. A aby se zachovaly, nesmějí se míchat.

Ale zpět k tématu. Skupin, které by se mohly stavět proti islámu, je dost. Například ženy jsou docela početná skupina, která toho islamizací či negroizací západu zrovna moc nezíská (krom těch, co je baví nechat se bít náboženskou policií za nošení nesprávného oblečení nebo znásilňovat bandou černých narkomanů v zapadlé uličce). Ženy, rasisté, křesťané, ateisté, milovníci vzdělání, homosexuálové, nacisté, satanisté, pohani, milovníci svobody, fanoušci jakékoliv nenáboženské hudby, atd., atd., atd., ... Zkrátka - ať už jste kdokoliv - čím dříve zvednete prdel a postavíte se islámu na odpor, tím větší bude mít celá naše civilizace šanci na přežití...

8 komentářů:

  1. myslel jsem, že máš trochu rozumu, ale asi se v tak brzkou hodinu vypařil. Z celých těch našich debat Ti nevyplynulo jedno - že křesťané nejsou militantní a nebudou dělat to, co dělali ve středověku ziskuchtivý kariéristé z řad civilních i církevních.
    Stejně tak Ti nevyplynulo, že církev, ač třeba může podle tebe věřit ve smyšleného Boha, se snaží vést lidi k dobrotě a morálce.
    A to je proces pozitivní... zákony a tresty - to je vedení negativní. Cosi jsi psal o rodině- že ta má vést děti tímto směrem ... má a vždy tady bude nějaké procento ateistických rodin, které to dělají.... ale můžeme s jistotou říct, že svědomí a potažmo i morálka národa souvisejí s církevní historií.... i kdyby církve tvrdili bludy sebevětší, dokud směřují k dobrému, budou mít velký význam pro celou společnost i přese všechny problémy, které církve mají. Co se z nás stane, pokud nebudeme mít někoho, kdo bude v našem vědomí udržovat vědomí o nutnosti dobra a spravedlivosti ? Budou z nás Hovada....
    Zdá se, že celá naše diskuze tímto směrem odhalila jedno - že si neumíš dát do souvislotí činy a názory .... diskuze Ti asi nic nepřinesla mimo pocitu vlastního intelektu a možná trochu informací o křesťanech a jejich názorech.
    Co se týká mísení národů - bylo, je a bude. Nenajdeme cestu, jak někomu povolit a někomu zakázat na základě nějakého rozlišovacího znaku stát se občanem, dokud to stejné neudělá celá evropa .... jinak budeme popotahovaní po soudech jako rasisté...
    Jak si představuješ bojovat proti islamistům ? Máš s nimi nějaké osobní zkušenosti ? Bydlel jsem nějakou dobu ve Vídeňské turecké .. tedy islámské .. čtvrti. Neměl jsem žádný sebemenší problém ani pocit ohrožení Byl jsem několikrát v jejich podnicích, kam chodí čistě jen oni ... trochu mě okukovali, ale bylo to stejné jako kdekoliv jinde. Ti lidé mi nepřišli jako hrozba .. a ani jako vyžírkové, přes den v parku ani v hospodě nevysedávali. V práci jsme jich na projekci měli několik a byli to fajn hoši, ještě si ze mě dělali prču, jak nám čechům to ve fotbale naklepou ... a večer se pak neslo po každém góle jásání celou čtvrtí a následující den na mě každé desáté auto za mnou jedoucí troubilo .. mám na zádi velké CZ. Neznám přesně detaily soužití s Turky, každopádně při povídání o životě ve vídni a rakousku s kolegy se o nich nikdo nezmiňoval...
    Nevím, zda mne nazveš multikulti, já jsem ale zásadně proti násilným i hanobícím akcím nejen proti islámu podnikanými u nás i ve světě.... protože nic z toho nesměřuje k řešení, ale je to pouze provokace a násilí pro násilí. Možná se pár jedinců mstí za měco konkrétního v jejich životě, ale to je mizivé procento. Mě to spíš přijde u některých těchto individuí jako hledání veřejných nepřátel , což z psychologického hlediska je upevňování vědomí toho, jak JÁ jsem dobrý či správný nebo hůře - nadřazený.
    Pak je tu další sorta lidí a to jsou ti, kteří nechybí u žádné rvačky .... nějak si v těchto řadách nedokážu představit dospělého rozumného člověka, který hledá rozumné pro současný svět přijatelné nenásilné řešení.
    U mě je ten, kdo má potřebu přibíjet někam prasečí hlavy puberťák, ten kdo dělá ze všech muslimů násilníky jen blbec nebo populista ...
    Ty se většinou snažíš přemýšlet o souvislostech, tak tedy prosím odděl od sebe problém někerých částí koránu, normální islámské věřící, fanatiky a ty muslimy, kteří vyvolávají nepokoje např. ve francii ... oni tam totiž nestojí v řadě všichni, ale jen nějaké procento. A zvlášť postavme politiku naší vlády a podmínky pro získání občanství ... a kdo může či nemůže být občanem, to je dost náročné téma .... defakto - ať už se nastaví podmínky jakkoli, vždy nám to v něčem prospěje, v nečem uškodí a to stejně je to i u jedinců ....

    OdpovědětVymazat
  2. TT: Mno, pokud chtěj uchránit vlastní zadek, tak by možná mohli trošku té militantnosti vůči islámu zařadit.
    Dobrota a morálka je hodně relativní pojem a církev je toho nejlepším důkazem.
    Svědomí i morálka národa je samozřejmě ovlivněna celou historií a to nijak nevyvracím. Já ale historii nějak neřeším. Já řeším dnešek a zítřek.
    K církvi ještě - všimni si, že většina lidí ji nesnáší a žádná vyšší moc tady teďka není a přesto si nemyslím, že by to z nás dělalo hovada.
    Naši diskusi nevnímám jako ty. Pro mne byla velmi přínosná a přivedla mne na mnoho myšlenek a vážím si ji.
    K rasismu - za ten se nijak nestydím a kašlu na kolaborantský eurosoudy. Tohle je naše země. Čekat až začnou ostatní je nejhorší, co lze udělat.
    To už je na každém z nás, jak bude s islamizací bojovat. Je to problém po celé Evropě a zdaleka ne každej má zkušenosti jako ty. S muslimama jsem mimochodem už mluvil, četl jsem Korán a rozebíral jsem to i s lidma, co maj s nima další zkušenosti, takže vím dost na to, abych si mohl být jistý tím, co říkám.
    Pokud se islámu nepostavíme, tak nám časem nic než hanobící akce nezbude. Zničej nás i celou naši kulturu. Nehledám si žádný nepřátele. Kdyby muslimové nebyli hrozbou, nepsal bych tak o nich.
    Rozumné a pro současný svět přijatelné řešení? To jsou často dvě naprosto odlišné věci.
    Pokud se chceš dozvědět něco víc o muslimech a problémech s nima, tak navštiv:
    www.eurabia.cz
    atllanka.estranky.cz
    pravdaoislamu.cz
    Taky si můžeš přečíst Korán a skvělá je i knížka od Davida Duka - Moje probuzení. Ta není o islámu, ale mnohé se tam taky člověk dozví zajímavého.

    OdpovědětVymazat
  3. začíná mi docházet, že inteligence není všechno. Nahodí se téma a někteří lidé doposud inteligentní začnou uvažovat a chovat se jako puberťáci...
    Zkus si jen domyslet co píšeš, zkus jen domyslet co by se dělo, kdyby začali všichni uvažovat stejně jako ty .... místo toho, abychom uchránili svou vlast, bychom z ní udělali bojiště. Pokud myslíš, že řešení našich vypatlaných nacionalistů jsou smysluplná, pak ti asi do vyzrálosti ještě chybí pár let a párkrát se spálit. Nechci Tě urážet, ale chci zdůraznit to, že inteligenci a snahu o reálný náhled je nutno používat ve všech oblastech .. tedy i tam, kde vidím vše rudě. Uvádíš tu weby extrémních nacionalistů ... tedy weby velmi neobjektivní - co je extrémní, není obvykle z 98procent objektivní. David Duk mi nepřijde jako normální člověk... ale jako člověk s nemalými problémy zneužívající vysoký intelekt - mrkni sem
    http://www.pramen.info/c/2144/david-duke.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke
    Jakákoliv řešení ve skupině o minimálně 3 hlavách jsou nesnadná a natož řešení globální, změny trvají dlouho ... tedy i reakce na větší problémy. My v ČR zatím nemáme žádný problém, tedy nemůžeme zatím čekat žádné řešení ... krom drahých řešení kolem násilností provokujících extremistů. Oni by na mě zareagovali tím, že by se stát měl zabývat radši romskou kriminalitou atd. ... ok, nechme tedy extremistické vandaly napadat a zabíjet lidi, ničit města ... lynčovat každého, kdo s nimi nesouhlasí..... chovají se jako hovada, ať už jsou problémy, které chtějí takto řešit sebezávažnější.
    O církvích a jejich působění víš zatím hodně málo ... neškodila by trocha praxe místo keců. Církve sami od sebe staví kladné hodnoty na první místo, pomáhají různě postiženým lidem ... a to nejsou obecné žvásty, to je fakt. Ano, náš pravdu, stejně jako všude, kde jsou lidé, jsou i problémy a to i v církvi. S mnoha problémy jsem se setkal, ale smysl existence církve a výsledky jí činnosti to násobně vyvažují.
    Pokud znáš církve jen z diskuzí na netu, médií, z pár osobních setkání, pak netvrď, že VÍŠ vše ... víš prdlajs. Jeď se podívat do hospiců, jeď se podívat do charitních zařízení, jeď se podívat na nějaké setkání křesťanské mládeže, běž se podívat do některého místního křesťanského společenství, zjisti si, co je to Svatopetrský haléř, zkus najít porovnání procent rozvodovosti u křesťanů a ateistů, zkus se zamyslet nad tím, zda je nutné mít povzbuzení k úsilí o dobro a morálku .... až se párkrát rozvedeš, tvoje děti párkrát projdou šikanou, nejlepší kamarád tě obere, extrémisté domlátí tvojí manželku jen proto, že jim řekla, ať nechají vaše auto na pokoji, děti tě zmrzačeného v 50ti někam odloží a přestanou se o tebe starat ...pak si možná uvědomíš, že ty kecy o dobru a morálce nejsou jen kecy.... a to jsou jen oblasti běžného života v neválečné oblasti.
    Většina lidí nesnáší církev - tedy čtenáři bulváru obvykle bez rozhledu a snahy o reálný náhled. Zatím jsem se osobně snad nesetkal s intelektuálem, který by viděl církve jako smysluplné, byť s výhradami... i bývalý spolužák, vědec na vysokém postu, s nímž jsem se nedávno setkal, se při zjištění, že su katolík zatvářil že církve moc nemusí s tím, že v Boha věří i bez ní, ale uznal, že smysl pro společnost i některé skupiny to má....
    Postřeh k extremismu - všímám si ještě jedné věci - bojovat proti těmto "veřejným nepřátelům" se obvykle snaží lidé, kteří nemají vybojované své vlastní vnitřní boje ..... lidé, kteří zůstali i přes svůj věk a intelekt kdesi v pubertě - řešení vypadá vždy jednoduše bez ohledu na souvislosti a následky... nemyslím si, že by to museli být jak se často tvrdí chudáčci z problematických rodin ... spíš skupiny různě nedospělých či nemyslících lidí. Zkus se schválně zajít podívat do hospody jak a o čem se tito lidé baví ... i pivaři žvanílkové jsou proti nim slabý odvar. A to nemyslím skupinu primitivů, ale běžné inteligentní lidi. S podobnými jsem chvíli studoval, přišlo mi to jako praštěné a srandovní, teď po čase ale vidím, že to někdy nejsou jen kecy puberťáků bez významu ....

    OdpovědětVymazat
  4. TT: To máš pravdu. Inteligence není všechno, ale faktor je to důležitej.
    Pokud si přečteš víc mých článků (doporučuji multikulturní manifest), tak pochopíš trošku šířeji moje názory ohledně tohoto tématu.
    Nikde jsem nepsal, že řešení našich vypatlanců z této scény (čímž chci říct, že je tam plno vypatlanců a ne že všichni jsou v této scéně vypatlanci) jsou často směšná, ale jestli si tady necháme multikulturalismus rozbujet až moc, tak už nám pak jiná nezbudou.
    Weby mnou uváděné ukazují věci zase z druhé strany než z jaké nám je malují média a levicoví multikulturalisté a nemám důvod ty weby odmítat, kor když moje zkušenosti a zkušenosti mnoha mých přátel mluví za to, že to bude realita. Dokonce mi to v rozhovorech často nepřímo potvrdili i ti muslimové, se kterými jsem si dříve psal. Například jedna přijala islám tady v ČR, protože u nich v Sýrii to prý byla pakárna...marně jsem ji vysvětloval, že když se to tady rozleze, tak to bude stejná pakárnna. Jindy jsem četl knížku od muslimky, která zase děsně litovala, jak si muslimové nevážej v cizích zemích zdejších vyspělých kultur, atd...
    Odkazy, co jsi poslal na Duka, si přečtu...momentálně čtu jeho knížku, chystám na ni velkou a oslavnou recenzi..je to bomba:)
    My v ČR máme problém s Cigánama. S muslimy to v zahraničí často vypadá stejně, takže můžeme problémy s našima čmoudama brát jako předzvěst problémů s cizíma čmoudama...zajímavý třeba, že Duke popisuje u americkejch čmoudů naprosto stejný problémy jako máme tady s našima čmoudama...zajímavá náhoda, že? A nemysli si, že čerpám jen z těch "extrémních" zdrojů...snažím se kombinovat vše, pravidelně čtu i stránky antify, snažím se zamýšlet nad nima, čtu články multikulturalistů, levičáků i pravičáků a snažím se nahlížet to z co nejvíce stran...však si přečti multikulturní manifest někde ve starších článcích...uvidíš sám jakej mám na to názor.
    Ke drahým extrémistům - oni se policejních manévrů na povolené demonstrace nežádají. Média se tě snaží oblbnout..stát naschvál udělá drakonická a zbytečná opatření, aby se pak oháněl účtama a házel to na extremisty zleva či zprava...jinak zpravidla nejvíc vandalů je od extrémistů zleva, když už o nich mluvíme...Taky kámoška by ti mohla vyprávět, jak ji nedávno seřezali a okradli levicoví extrémisti a to není žádná nacistka či tak něco...a nebyla zdaleka jediná...trošku rozlišuj problémy zleva a zprava...často jsou podobné, ale zmiňuješ tu jen zlé nacionalisty...
    O křesťanských hodnotách a církvích vím dost na to, abych věděl, co píšu....Zároveň odmítám, že bych kdy tvrdil, že vím vše...to sis vymyslel.
    Povzbuzení k úsilí o morálku a dobro nijak nepopírám. I to je jeden z důvodů mých stránek.
    Že církev je a byla jen totální zlo taky nepíšu nikde. Tedy ano, někde a někdy to smysl mít může. Celkově je však můj postoj takový, jaký je.
    K tvému postřehu k extremismu - kdybych odpovídal tomu, co tam píšeš, tak jsem teďka v národním odporu a poslušně poslouchám nadřízené ideology. Že proti něčemu bojuju ze mě nedělá intelektuálně nevyzrálého puberťáka. Myslíš, že celej můj život je jenom tenhle boj? Tohle je jeho součást a to taková, která mě i baví. Nepotřebuju si tím něco dokazovat.
    Jinak hodně hospodských diskusí jsem se už také účastnil, takže vím o čem mluvíš:)

    OdpovědětVymazat
  5. As-salamu alejkum, narazila jsem na Vaše stránky náhodou. Je opravdu smutné, že každý negramota může v dnešní době nakazit další lidi svými nepodloženými keci, které vypovídají o jeho duševní chorobě jménem rasismus a IQ tykve... to je přesně Váš případ!!! Vy bílý vypatlanče, nejraději bych Vás rovnou nechala zavřít za rasismus, který jako mor rozežírá Vaše tělo. Člověk je stále jen člověk, jednou je špatný ten, jindy onen. Věřte mi, na barvě opravdu nezáleží... :o) A pokud hodláte šířit nesmysli o islámu, myslím, že než začnete něco hodnotit, chce o tom něco vědět.Místo nesmyslných webů, které vedou stejní pomatenci jako jste Vy otevřete raději Korán a sám se přesvědčte, jak je islám mírumilovné náboženství, do kterého terorismus a extrémismus opravdu nepatří. Naopak, dobrý muslim se těmto věcem vyhne. Ženy mají již 1400 let svá práva a nejsou to znevýhodněné služky, jako zde v Čechách.Věřte, že v Čechách je žena brána pouze jako spotřební zboží, které se časem vymění za milenky, ale žena se svého práva nedovolá, ještě je znevýhodněna v práci a musí živit rodinu.Podívejte se pouze 70 let zpět do Čr, Francie a celé Evropy!!!! žena do té doby vůbec nebyla považována za občana a neměla možnost obchodovat i mít například svůj bankovní účet!!!! Doporučuji se spojit s nějakým muslimem a informovat se, pokud chcete dál špinit něco, o čem nic nevíte!!! Islám znamená mír! Na světě jsou již 2 MILIARDY muslimů a čím více jich bude, tím více bude Země plna míru, spokojenosti a nenásilí!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Nepodložené? Ale kdepak. Naopak se je snažím podkládat jak nejlépe mohu.

    Rasista? Ano, to asi budu:) Nevidím na tom nic špatného. Nenadřazuji jednu rasu nad druhou, ale tvrdím, že různé rasy mají různá specifika a v rámci mnohosti a zachování aspektů jednotlivých ras jsem proti jejich míchání. Kde je v tom problém?

    Ano, o barvu pleti skutečně nejde. To se snažej tvrdit jen odpůrci rasismu jako schopnosti vnímat pozitivní a negativní aspekty jednotlivých ras, protože se jim tenhle pseudoargument dobře vyvrací. Musím ale uznat, že tohle se jim povedlo. Nakecat všem, že rasismus je jen o barvě pleti a pak to pohodlně vyvracet:)))

    Korán jsem četl a přesně proto píšu, co píšu:) ... Jo, když jsme u té mírumilovnosti - Už v prvních několika řádcích jste mě o ni naprosto přesvědčila. Nadávky, výhrůžky kriminálem, atd:)))...fakt vzor mírumilovnosti. Já jsem schopen o svých ideách rozvažovat a v případě nutnosti je přehodnotit, pokud se ukáže, že něco, co jsem zastával, byl blud.....ale mám za to, že argumentace se neprovádí nadávkami, takže mě prosím nepoučujte, když sama máte máslo na hlavě. Radši se sama naučte argumentovat a slušně se bavit a pak se vraťte, je zde vítán každý, kdo má co říct:)

    Ano, mohu se dívat do historie, klidně těch 70 let zpátky. Ale co tím získám? Dnes je dnes.

    Ano, s muslimem jsem už komunikoval a zdaleka ne s jedním. Říkal jsem mu, že islám je pro nás hrozba, nemám ho rád, nechci ho tady a budu proti němu bojovat, ale zároveň odmítám vývoz demokracie do muslimských zemí a jsem pro plný respekt muslimů a jejich kultury na jejich územích, ale pro autonomii a dominanci nás na našem. Krásně jsme se shodli:)))

    OdpovědětVymazat
  7. čistá rasa už tady jednou byla...a být rasista znamená pouze omezení. Omezenost duchovní, smyslová či rozumová. Respektivě jakkoliv omezený člověk nemá předpoklady k dostatečné inteligenci. Inteligentní člověk nahlíží na problematiku ze všech stran a utváří názor pouze při dostatku získaných informaci a po jejich analýze. Takže pokud jste rasista, Váš názor nemá žádnou váhu. A mimochodem západní civilizace už dávno neexistuje. Nacházime se tu v globální korporaci, kde náboženské vyznání je naprosto irelevantní.

    Václav

    OdpovědětVymazat
  8. Václav:
    Názor jakkoliv omezeného člověka nemá váhu? Mno, pokud nejste dokonalý Bůh, tak jste omezený člověk (ať se vám to líbí či ne) a tím pádem jste si právě vyvrátil svůj příspěvek, protože jste napsal, že názor omezeného člověka nemá žádnou váhu....mno a tedy nemám již na co odpovídat:)

    OdpovědětVymazat