úterý 1. září 2009

Podpořme britské (homo)konzervativce aneb politická prostituce v praxi

Tak se mi dneska dostala do rukou zpráva o podstatných změnách v mentalitě britských konzervativců. Strana dříve bojující proti homosexualizaci této ostrovní společnosti si v rámci své politické prostituce nechala zduhovatět logo, aby nalákala homosexuální voliče. Já, politicky-korektně uvědomělý a levicově-liberální rastahumanista samozřejmě nemohu zůstat pozadu a tak jsem se rozhodl konzervativním posunovačům fekálií s kampaní lehce pomoct a vyjádřit zde pár návrhů na zlepšení.

Například logo strany není změněné dostatečně! Původně to byl jen strom a teď je to v rámci homokampaně duhový strom. Stačí to ale? Podle mě by ten strom mohl například někomu vyrůstat ze zadku! To by homosexuální konzervativce nejenom ještě více oslovilo, ale i vzrušilo. Každý by pak také viděl, v čem má podobná politika kořeny!

Prdelní duhový strom by také nakrásno britským konzervativcům zapadl do plánované stranické konference, která se má údajně odehrávat přímo v centru jedné manchesterské homočtvrti. Nijak nepochybuji o charakteru našich, cizích a tím ani britských politických představitelů a proto jsem si jist, že až konference skončí, bude mít spousta konzervativců dostatečně provětrané rektum na to, aby se jim tam nějakej ten stromek lehce ztratil:)

S homosexualizací britských konzervativců je třeba také spojit pořádnou billboardovou kampaň! Onu konferenci údajně povedou společně hlavní konzervativní homosexuál a hlavní konzervativní lesbička. Na homomužské verzi billboardů by tedy mohl hlavní homokonzervativec ocumlávat pořádnou černošskou kládu, penetrovat si anál (jak jinak než černým) robertkem a v druhé ruce držet Korán. Vynechat muslimskou menšinu by byl totiž taky rasismus a mít na billboardu jenom černocha dnes už nestačí. Krom toho je homosexuální (i obyčejné) znásilnění evidentně oblíbenou muslimskou kratochvílí (viz zprávy o homosexuálním znásilňování íránských demonstrantů nebo kamenování znásilněných žen), takže v tom jistě nebude žádný problém. Dotyčný černoch na billboardu by navíc měl být na první pohled obludně tlustý, hamburger žeroucí hip-hoper. To aby bylo vidět, že strana podporuje i společnosti přínosnou gangstakulturu a přijde ji přirozené, když se někdo ve jménu konzumu vyprasí hamburgerama tak, že neprojde ani dveřma.

Na homoženskou verzi kampaně by se naopak mohla zaměřit hlavní konzervativní ližkundička. Ta ji může výhodně spojit i s bojem za feminismus, takže v horní části billboardu by pak mohlo být nějaké feministické heslo. Například aby vlaky zastavovaly na přejezdech a muži mohli močit jen vsedě. Hlavní ližkundička (odborně Lady cunnilingus) by měla na obrázku ukájet nějakou černou muslimku. Ta by samozřejmě byla oblečená v burce a krom holého podvozku by ji byly vidět jen oči. Nikdo přeci nechce morálně citlivou muslimskou menšinu urazit a koneckonců - jedná se o kampaň konzervativní strany, takže zahalení obličeje muslimské lesbičky je jediná politkorektní možnost. Naprosto nejideálnější by pak bylo, kdyby se daná scéna odehrávala v synagoze a byla tak zdůrazněna potřeba mezináboženského dialogu!

David Cameron, předseda (homo)konzervativní strany prý před nedávnem uvedl, že jeho strana chce být moderní a oslovit opravdu každého bez ohledu na rasu, náboženství či sexuální orientaci. A když už jsem navrhl možnosti oslovení homosexuálů, lesbiček, feministek, muslimů, židů, cizích ras, gangstahoperů a přežíračů, je třeba nezapomínat ani na další důležité a společnosti prospěšné menšiny! Například kampaň oslovující křesťany by v rámci sexuální osvěty společnosti mohl vést nějaký odsouzený pedofilní kněz. Nebudu radši popisovat, jak by vypadaly billboardy, ale rozhodně by se tato kampaň dala spojit i s bojem za práva vězňů. Zavřít někoho za pouhé spáchání zločinu do kriminálu je přeci tak nehumánní! Navíc některé zločiny jsou již pasé a neměly by být nadále trestány. Například pedofilie je zločin spáchaný z čiré lásky k dětem a naše západní společnost má přeci děti tak hrozně ráda! S tím by se navíc dala spojit i další kampaň a to za co největší rozšíření americké formy pedocentrické výchovy, ve které je dítě v pozici boha a rodič v pozici poskoka platícího tučné kapesné a třesoucího se před udáním na sociálku, kdyby mu náhodou ujel nějaký ten pohlavek.

A když už chtějí oslovit konzervativci opravdu všechny, neměli by zapomínat na kampaň za víc mentálně postižených lidí v parlamentu. I člověk s IQ padesát a méně má přeci právo být zvolen! Případná nesvéprávnost, tento nástroj politického útlaku, mu nesmí být nadále překážkou! Při pohledu na současnou politiku se to sice na první pohled nemusí zdát, ale skutečných postižených je v ní jen opravdu málo a já jako uvědomělý multikulturalista se mohu jen ptát: "Jak dlouho ještě tento hanebný stav potrvá?!" Postižené v politice však bude třeba rozmístit rasově "rovnoměrně" tak, že 10 % retardů bude bílých, 30 % černých, 30 % žlutých 30 % budou ve zvláštních školách vystudovaní čeští Cikáni, kteří místo do Kanady emigrovali do Anglie. Pouze takový poměr bude multikulturně citlivý a tolerantní. Bílých tam bude nejméně, protože i když jsou postižení, přeci jen jsou stále členy zlého nebarevného etnika, které může za všechny světové problémy a utrpení nebohých menšin. A jako takoví i oni musejí nést svoji část tohoto břímě! Dále snad netřeba dodávat, že z každé skupiny budou muset polovinu retardů tvořit feministky! A aby se všichni nehádali, tak budou sjednoceni v klubu, který povede psychicky narušená recidivistka a černá odborářka na mateřské s desátým (taky postiženým) dítětem (Jakožto mentálně postižená by měla děti mít ideálně s fyzicky postiženým, automaty hrajícím a neléčeným narkomanem - rodina přeci musí být rozmanitá!). Každé z těch dětí by také mělo mít založeno vlastní charitativní konto, na které mu budou moct hodní lidé (A vy přeci nejste zlí, že ne?) posílat peníze. Podobné příklady je totiž zapotřebí co nejvíce podporovat, protože uznejte sami - co naši společnost dokáže obohatit více než takto dojemné a následováníhodné osudy?

Celkově je tedy vidět, že britští konzervativci mají ještě hodně co dělat, aby se jim podařilo oslovit skutečně všechny přínosné menšiny. Jsem ale bytostně přesvědčen, že oni to jednou zvládnou a i naše vlastní parlamentní strany nezůstanou nadlouho pozadu.

4 komentáře:

  1. Pat: Například kampaň oslovující křesťany by v rámci sexuální osvěty společnosti mohl vést nějaký odsouzený pedofilní kněz. -> V anglikánské Velké Británii jen těžko :) Jakkoliv tam katolická církev sílí, tak anglikánů je stále více než polovina obyvatel. Kněží mohou žít v dobrovolném celibátu, ale stejně tak se mohou i oženit. To jen pro zpřesnění, co píšeš je jasné - konzervativci "pro všechny" jsou kašpaři..

    OdpovědětVymazat
  2. Pavel:
    Taky pravda, ale i tak se to dá využít:) A jsem rád, že se shodnem - konzervativci pro všechny nejsou konzervativci, ale banda politickejch prostitutek. Takhle ale funguje celá vrcholnější politika. Ne boj za nějaké myšlenky, ale boj o hlasy a o peníze. Proto nevolím velké strany. Nedá se jim věřit. Vlezou do první dostatečně nastavené a roztažené řitě. Viz Topolhánek - před volbama sliby, že nebudou poskytovat další pravomoce Bruselu. Po volbách podepsal Lisabon. Pak začal znovu tvrdit, že s Lisabonem nesouhlasí. Je ale otázkou, jak dostat do politiky skutečné charaktery schopné něco prosadit a zároveň si stát za svým názorem. A podle mě by to přitom šlo. Stačí se podívat jakou popularitu si i přes všechno udržel Klaus, Zeman nebo novější kníže Schwarzenberg. Oni jsou kritizováni a proklínáni, ale pořád se držej nahoře hlavně kvůli tomu, že v nich stále hodně lidí cejtí určitou stálost názorů a že to nejsou jen prázdné nádoby. Navíc Schwarzenberg má tak trošku aristokratický uvažování a dokáže být nad věcí. Neříkám, že bych ho chtěl volit či tak něco, ale myslím, že právě tyto hlubší a hůře definovatelné věci jsou to, co jim získává mezi lidma stále dostatek souhlasu. Opakem pak může být například politická děvka David Rath, kterej okamžitě otočil svoje názory o 180 stupňů, když mu socani nabídli křesílko a kterej zakládá své úspěchy na tom, že hodně nahlas štěká co největší lži všude okolo sebe a na kohokoliv, kdo se najde. Skvěle tím sice navázal na čecháčkovskou postsocialistickou mentalitu typu: "Chudý = dobrý, Bohatý = zlý" a na myšlení typu: "Urvi, co můžeš.", ale jak vidno, nezůstalo mu to dlouho. Za čas se do něj začli opírat i spolustranníci a bylo vidět, že socky jsou tohoto svého strážného psa připraveni hodit kdykoliv přes palubu...
    Opět ale říkám - zůstává velkou neznámou, jak dostat do politiky skutečné osobnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Pat: politika je něco, v čem si možná i budeme rozumět ;) Je to už/teprve 7 let co jsem získal s plnoletostí i volební právo a za celou tu dobu, dokonce i nepoznamenán ekonomickým vzděláním, chtěl po straně, které chci dát hlas, vyrovnaný státní rozpočet i za cenu škrtů a utahování opasků. Podle toho co jsem viděl, budu TOP09 volit, mají důveryhodného šéfa (jak píšeš, vládnutí a tím i povinnou péči o poddaných má v genech) a nejlepšího ministra financí (dokonce oceněného) od roku 89 (jakkoliv se mi jeho přebarvování názorů moc nelíbí). Slušný člověk do politiky nepůjde, protože bude pošlapán a zašlapán hulváty typu Jiří Paroubek, David Rath popřípadě Cyril Svoboda a Kateřina Jacques.
    Jen děvky jsou tu pro všechny nebo široké spektrum zákazníků.. a pak to zkouší politici.. je mi líto všech slušných kurev, co si umí spočítat, že v hlavě nemají dost na to, aby si mohly vydělávat jinak. Ačkoliv v tom se od politiků neliší..

    OdpovědětVymazat
  4. Pavel:
    Už to tak vypadá:) ... Jo, na Trautenberka a Top09 jsem taky zvědavej....já osobně podpořím něco neparlamentního...ještě nejsem rozhodnut....

    OdpovědětVymazat