čtvrtek 10. září 2009

Školní psycholog - inkvizitor multikulturní propagandy

Jak jistě mnozí víte, každý režim se snaží využívat dostupné vědění tak, aby vše odpovídalo jeho záměrům. Takto se ve středověku filosofie stala pouze služkou teologie a jejím úkolem již nebyla snaha přiblížit se moudrosti, rozvažovat a objevovat nejzazší zákoutí lidské racionality, ale pouze dokazovat pravdivost náboženských dogmat.

Stejným způsobem je zneužívána a "jediným správným směrem korigována" i věda. Svědky masových pokusů o zneužití vědy ve prospěch vládnoucího režimu byli již naši vzdálení předci. Ti se totiž mohli setkat s prvními pokusy o "vědecký marxismus".

Ani současnost není jiná. Od dob Goebbelsových a Orwellových však propaganda udělala ohromný krok kupředu. Ta dřívější často dělala jednu velkou chybu. Pojmenovala se. Dnes už se pojem propagandy nepoužívá a to naprosto úmyslně. Někomu totiž konečně došlo, jak nebezpečné se může stát, když něco pojmenujete a hrdě vystavíte na odiv. Cokoliv špatného si pak každý může spojit s konkrétním jménem, které to zastřešuje. Náš dnešní svět je plný propagandy, ale už se tomu tak neříká. A čemu se nijak neříká, toho si lidi musej nejprve všimnout na více místech a nějak to pojmenovat sami. Systém jim přitom může tvrdit, že se to jen zdá, že nic takového neexistuje, atd. To pak vede k různým výkladům, hádkám o ně, atd. Systém mezitím zůstává v klidu.

Kdo viděl film "Ďáblův advokát", jistě už ví, že moderním knězem je právník. Pronikne všude a funguje to, co posvětí. Kdo ale hraje roli moderního inkvizitora? Naše země ještě není v dostatečně pokročilém stádiu rozkladu, abychom to mohli odsud poznat. Lze si však pro příklad dojít do zahraničí. Například na "mezinárodní školu". Nebudu jmenovat ani zemi, protože na západ od nás začíná být takto prohnilé prostě všechno. Na takové škole studuje jedna moje kamarádka a jakože jsem člověk se silným žaludkem, tak mi dělá docela problém udržet obsah v klidu při čtení některých jejích vzkazů.

Je asi každému známo, že klíč spočívá v mladé (de)generaci. Děti a mládež jsou podstatně tvárnější hmota než dospělí a vychovat z nich oddané loutky je primárním úkolem každého režimu. Ty dřívější se to snažily ve škole udělat silou a kdo zlobil, ten dostal dvojku z chování, rákoskou od učitele a pak ještě opaskem doma. Výsledkem byl často vzdor. Multikulturalistický systém používá podstatně sofistikovanější zbraň (made in USA).

Tou zbraní není nikdo jiný než školní psycholog. Nijak se zde nezdráhám nazvat ho inkvizitorem, protože jeho funkci to vystihuje dokonale. Tento na první pohled nevinný prvek pomoci dětským duším je ve skutečnosti vlk v rouše beránčím. Nebo spíš vlkodlak, protože vlk by dítě jen sežral. Tato bestie se ho ale snaží nakazit a cíleně z něj udělat stejně nebezpečné monstrum. Pro názornější ukázku teď konečně přiblížím vzkazovou korespondenci se svoji kamarádkou ze zahraničí.

Vše začalo před pár dny, když mi napsala, že má zase ve škole problémy, protože nedržela jazyk za zuby a že ji opět posílají ke školnímu psychologovi, protože prý "nemá cit pro etiku". Docela jsem se tlemil. Posílali ji tam už dříve kvůli všemožným prkotinám a já čekal, která se z toho vyklube tentokrát. Co ta holčina začla psát mi ale smích docela zarazilo a naopak mi to dost zvedlo adrenalin. Vše začlo jednou z mnoha debat, kdy žáci diskutují s učitelem na zadané téma. Tato byla na téma "zda mají bohatí přispívat na chudé" - rozuměj: bohaté země povinně platit chudým černým zemím. Kamarádka zmínila darmožroutství a pár teorií o parazitech k tomu a už byl oheň na střeše.

Zde je první bod, který mě docela dostal do kolen a jasně mi dokázal, že ve skutečnosti se o žádné diskuse nejedná, přestože se tomu tak oficiálně nadává. Svobodná diskuse je taková, kde má člověk právo vznést jakékoliv názory a námitky a zároveň za to nebýt poslán k psychologovi, aby ho vyšetřil, jestli není blázen. Cílem takovýchto školních diskusí není předvedení argumentů a zamyšlení, ale naprosto nehorázná propaganda jediného povoleného názoru a útlak protiargumentů. Diskusní charakter ale hraje naprosto stěžejní roli. Stará propaganda je zpravidla cílená snaha někoho přimět k poslušnosti vůči určitým myšlenkám a přesvědčit ho, že ty myšlenky jsou pravdivé. Ale propaganda vedená diskusí je podstatně zákeřnější zbraň. Lidé jsou tak přesvědčováni nepřímo a navíc nemají pocit manipulace, protože "přeci mohli říct svůj názor". Komu z nich ale dojde, že ten "jejich názor" není nic jiného než výsledek mnoha let vymývání mozků a skryté politické indoktrinace? Moje kamarádka v jejich systému nevyrůstala, proto má ještě zdravé názory, ale kdo v tom vyrůstal, je beznadějně ztracen. Demonstrativní poslání "většinovým názorům odporující" osoby k psychologovi jako nějakého cvoka je již jen třešničkou na dortu, která má dotyčné ovce utvrdit v tom, že jejich léta propagandou formovaný názor je ten jediný správný.

U školního psychologa to bylo neméně zajímavé. Pominu teď fakt, že ji tam posílají každou chvilku a považují ji za nenormální i kvůli tomu, že poslouchá tvrdší muziku a nesleduje nejmodernější trendy v oblečení. Nebýt to ještě mnohem víc k pláči, tak by skoro komicky znělo, že tam často chodí na udání svých vlastních spolužáků, kteří jsou naučení okamžitě hlásit jakékoliv vybočení z normy na vyšší místa. Psycholog ji doporučil navštívit nějakého odborníka, protože má zřejmě schopnost ubližovat lidem okolo sebe (rozuměj: schopnost říct vlastní názor). Nakonec se radši naoko podřídila "správným názorům", aby neměla totální průšvih, nebylo ji znemožněno studium, atd. Zajímavé je, že v tuto chvíli se odstoupilo od posílání k dalším "odborníkům", ale přišel multikulti-trest. A to doslova. Dostala za úkol ušít nějaké náramky, prodat je spolužákům ve škole a dané peníze pak věnovat na černošskou charitu.

Černošská charita zde přitom není jen náhodně vybraný prvek. Názory mé kamarádky byly údajně nelidské, protože se neshodovaly s oficiálním multikulti levičáctvím. Přispět na černošskou charitu je zde cenou za jakýsi společenský návrat k lidskosti a možnost dále studovat, protože oni by ji za nepovolený názor byli klidně schopní vyhodit ze školy a vzdělání ji znemožnit. Tento trend se bohužel rozmáhá už i v naší vlasti. Škola se rozhodne podporovat černoušky v množení a kdo jim nepošle peníze, bude k tomu nějak donucen. Nejde přitom o malé částky. V přepočtu na naše se často jedná o tisíce. Což mi připomíná, že mi včera psala ještě jiná kamarádka a stěžovala si, že na popud zaměstnavatele musí povinně zaplatit 700 kč na charitu pro nějakého dalšího čmouda. Její vlastní finanční problémy zřejmě nikoho nezajímají. Zato mě začíná zajímat vedení těchto takzvaných charit, adopcí na dálku, atd. Vsadil bych boty, že se jedná o velmi výnosný byznys. Zvláště když není problém někoho k "dobročinnosti" nutit násilím.

Když jsem se ptal dál, dozvěděl jsem se, že u školního psychologa skončí člověk kdykoliv, když nějak vybočuje z normy. Ten pak má pouze jediný úkol. Donutit jedince se podřídit nebo ho posílat ke kolegům a označovat za blázna, pokud se podřídit odmítne. Pravým účelem jeho práce je tedy stůj co stůj zařadit jedince do průměru a ořezat všechny přečuhující části. Chcete snad lepší důkaz o snaze vychovat z lidí nemyslící stroje poslušné skrytě totalitní vládě? Kdykoliv má kamarádka jela k danému psychologovi, dlouho se předtím procházela přírodou a poslouchala uklidňující muziku. Pokud prý nejste "happy", souhlasíte s válkou či nechcete komukoliv pomáhat za jakoukoliv cenu, je s vámi něco v nepořádku a budou vás zkoumat dokud se nenaučíte být "happy" a mít ty správné "happy" názory. U psychologa přitom skončíte kdykoliv řeknete cokoliv nekonformního. Zda vás udá učitel nebo spolužáci už je celkem jedno.

Shrnuto a podtrženo: časté školní diskuse mají dva účely. Jedním je indoktrinace a druhým je zjištění "přečuhujících" jedinců. Naprosto stejnou funkci pak mají i různé psychologické výzkumy a testy. Jejich úkolem je pouze jediné - pokud podpoříte oficiální názor, v testu vám vyjde, že jste eticky založení, lidští, atd. Viz následující citát z jednoho vzkazu: "jsme si dělali etický koeficient (naštěstí anonymně) - jak eticky se kdo chová... vyšel jeden extrémně nízký výsledek a myslím že to byl můj". Kdo neodpovídá standardu, je poslán k inkvi...eeeeh...psychologovi na vyšetření a je "vyšetřován" do té doby než přijme správné "nebláznovské" názory. Celá škola pak funguje nejenom jako centrum propagandy a politického výplachu mozků, ale i jako obří vysavač na peníze z nucené podpory dalšího přemnožení Afričanů. A můžete třikrát hádat kam asi půjdou až nebudeme schopni jim další přemnožení platit a oni najednou zjistí, že u sebe mají nedostatek a je nutné přemístit se "jinam".

Hmmmm....přemýšlím o nějakém moudru na závěr článku. Snad jen: Vítejte ve vzdělávacím systému 21. století. ... A přečtěte si George Orwella. Kniha má název "1984". Ale varuju vás předem. Pokud poznatky z této knihy srovnáte s mým článkem a zamyslíte se celkově nad dnešní dobou, výsledek vás pravděpodobně "lehce" zamrazí v zádech...

20 komentářů:

  1. Ahoj, mám dotaz, kde ta tvoje kamarádka studuje (v jaké zemi)? Mám sestřenici na Masarykově U. a taky zajímavý. Četla jsem její některá skripta a zhruba kombinace Marxe a Solany v mládí. Předem díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mno, já jsem ji slíbil, že nebudu vykecávat, kde přesně studuje, nicméně koncept, který tady popisuju, pochází z USA a lze se s ním setkat prakticky všude na západ od nás. Tady naštěstí není na školství tolik peněz, jinak by tyhle výplachy zavedli taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Nepříliš překvapující. Však taky ve Státech platí i koncept:
    Udej jméno ....
    Udej věk ....
    Udej své rodiče .............................................................................................................................................

    OdpovědětVymazat
  4. :D :D :D Tak tohle mě rozsekalo :D :D :D....kéž by to ještě nebyla pravda :(

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyby jsme takový psychology měli i u nás, tak by z vás aspoň nevyrostly takovýhle píče.

    OdpovědětVymazat
  6. No teď jsi "nám" to teda nandal :D :D :D ... Až jsem si z toho skoro ucvrknul do gatí :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  7. Říkáš ale tedy, že bysis přál, aby ti odmalička někdo vymejval mozek a nutil tě myslet si to, co chce abysis myslel náš režim, jo? Protože přesně to logicky plyne z toho, co jsi mi zde napsal. ... Pak je mi tě ovšem i do určité míry líto...Já osobně jsem hrdej na to, že mám vlastní rozum a nikdy jsem si od nikoho nenechal nic cpát a ani si nedovedu představit, že bych klesnul do takového ubožáctví, abych si kdy přál, aby mi někdo odmalička vymejval hlavu...

    OdpovědětVymazat
  8. Jo a mimochodem, anonyme, zřejmě věříš, že kdyby nějakej takovej psycholog odmalička působil na mě, tak bych si nedokázal udělat vlastní názory. To jsi ale tak trošku na omylu, protože naštěstí neplatěj fantasmagorický teorie o tom, že člověk je formovanej čistě společností okolo sebe a jeho genetický dědictví nemá na jeho povahu a tedy i názory vliv :)

    OdpovědětVymazat
  9. To Anonymní: Vidíš li to takhle,pak jsem pi... (na rozdíl od Tebe mi slušné vychování nedovoluje takové slovo napsat) a jsem na to hrdý.Pochopil jsem správně,že mít vlastní,propagandou neovlivněný,názor,znamená být pí...?

    OdpovědětVymazat
  10. Chcete tím říct, anonymní anarchisto, že v zemích na západ od nás, které jste momentálně zachvátili, nejsou žádní zatvrzelí vlastenci a hrdí bílí lidé? :-)

    A mimochodem, nepřipadá vám anarchistům trapné podporovat režim v jeho lámání svobodné lidské mysli? Nepřipadá vám divné, že myslíte stejně jako byrokrati z Bruselu? :-)))

    Když už vás tady máme, co si myslíte o tom, jak generalissimus Franco využíval barevné marokánské žoldáky proti španělským antifašistům? Co si myslíte o zvěrstvech, která ti musulmani napáchali na vašich lidech?

    S pozdravem "Národům Evropy zdar!"

    Orel

    OdpovědětVymazat
  11. pro Orel: ale notak pane kolego, kde jste vzal anarchistu? Že tu někdo nadává nacionalistům neznamená, že je nutně anarchista, můžě to být stejně dobře komanč, rovnokšilťák, děcko nebo kdejaký trouba :) Na anarchistu mi tohle nesedí, právě proto, že podporuje ono lámání svobodné mysli. To není anarchista ani kdyby měl vytetované áčko v kroužku na čele.
    Lovu zdar, Jimmy Laser :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Jimmy + Orel:

    Podle mě máte pravdu oba. Jimmy velmi dobře poukazuje na to, že skutečný anarchista by nikdy nemohl souhlasit s lámáním svobodné mysli, ale Orel to už tak trošku použil jako nadávku a to taky docela dost oprávněně, protože to, co jsou dneska "anarchisti" (a patří mezi to aj antifa), je z drtivý většiny vymaštěná a zdrogovaná verbež, co si prostě vybrala tým, za kterej kope a na víc "intelektuálně" nemá a nikdy mít nebude.

    OdpovědětVymazat
  13. NP: dobra tedy, ale podivej se, k cemu tohle cernobily zjednodusovani vede. Anarchista, antifasista, fetak a trouba nejsou nezbytne totez. Sam dobre vis, ze kazdy vlasac neni anarchohipik s joinem v hube, a obracene, kazdy anarchohipik s jointem v hube neni vlasac. Je to stejny jako hazet do pytle fasismus, nacismus, patriotismus a rasismus. Neni to ani na stejnym hristi, je to uplne jinej sport. A stejne jako je tu pouzivano slovo anarchista, by se dalo jako nadavka pouzit terminu nacionalista. Abych te parafrazoval, to co se dnes oznacuje za "nacionalisty", je taky casto vymastena a dokonce zdrogovana verbez, co si proste vybrala tym, za ktery kope a na vic "intelektualne" nema a nikdy mit nebude, viz. kdejaky ten nagelovany diskant ve steinaru, popripade kuriozity jako nazihoperi, to mi hlava nebere. Kolik dnesnich "nacionalistu" jede polozit vence na hroby ceskych velikanu, valecnych hrdinu, obeti komunismu? Ne, panove se radsi ohaneji fotkama mohamedanu (v dnesni dobe je islam mnohem vetsim ohrozenim pro celou slavnou bilou Evropu, nez nejaky Izrael) a nasledne jedou tihle neokolaboranti delat ostudu do Drazdan, kde jsou Sasikum akorat pro smich. Plivou na Masaryka, cesti odbojari za WWII jsou pro ne komunisti a vlastizradci (paradoxne treba general Gajda, ktereho casto oznacuji za hrdinu, tenhle pro ne vlastizradny a komunisticky odboj podporoval) a tak dale a tak dale. Pokud tohle jsou nacionaliste, potom ne, dekuji. Ale vsichni snad vime, kdo jsou tihle milovnici ciselnych schovavacek doopravdy. A ne, cesti nacionaliste skutecne ne. A stejne tak pomatenec, ktery schvaluje vymyvani mozku, nebude nikdy anarchista a muze mit na zadku nasivek s ackama kolik jen chce.
    Abych neztratil nit a vyjadril se jasne - proste me sere, kdyz si nejaka banda trotlu udela monopol na nejake oznaceni, se kterym nema vlastne nic moc spolecneho, a tim padem odradi ostatni, kteri by do one skatulky mozna zapadali vic, a nasledne naprosto zkurvi povest a prekrouti vyznam toho slova. Plesoun nerovna se nacek a nacek nerovna se plesoun, punker nemusi byt anarchista, fetak ani zebrak, antifasista neni jen umastenec hlasici se k AFA a skutecny anarchista neni sluha systemu. A uz vubec vlastenec nerovna se kolaborant. Svet neni cernobilej. Lyncujte me.
    Howg, domluvil jsem, snad muj projev nebyl prilis plamenny,
    James "Rottentooth" Laserovic Laser

    OdpovědětVymazat
  14. P.S.: a abych se vyjadril jeste jasneji, po lopate a jednou vetou - nazyvejme veci pravymi jmeny ,)
    JL

    OdpovědětVymazat
  15. Jimmy:

    Jo, souhlas. Však já jsem s tímhle defakto souhlasil už od chvíle, kdy jsem napsal odpověď vám dvěma. Jenom prostě chápu, jak jste to oba mysleli a že u ubouch to mělo svoje důvody. Je ale pravda, že by se měly začít věci nazývat pravými jmény....

    OdpovědětVymazat
  16. Pan anonymní stoupenec vymývání mozků působil ... tak, jak působil. Na mě působil nejvíc jako to, co si dnes říká "anarchista". Ale důkazy pro to nemám, takže to klidně mohl být i stalinista nebo maoista, pro což důkazy taky nemám. Kdybych věděl, co je zač, rozhodně bych ho pravým jménem nazval.

    Máte pravdu, pane J.L.Lasere. Ale ne každá číselná schovávačka, je nutně ze své podstaty škodlivá. Třeba "14" je dobrá:-)

    Výraz "antifašista" se dnes posunul někam úplně jinam, než kde byl před 65 lety (a i tehdy by byl lepší výraz "antinacista").

    Já bych se zase ohrazoval proti případnému označování za nacionalistu. Jsem vlastenec, pohan a monarchista, takže kdokoli by se se mnou chtěl hádat, má z čeho vycházet.

    Zdraví Orel

    OdpovědětVymazat
  17. Vymývanie mozgov a formátovanie myslenia už beží ( aj keď ešte nie na plno ) aj v našich končinách. Tak napríklad:

    http://www.czechkid.cz/

    Po prezretí danej stránky mi doslova spadla sánka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Nemluvě o tom, že stránku provozuje Univerzita Karlova (FHS) - proč sami sobě kopeme jámu?

      http://whois.smartweb.cz/object/czechkid.cz/

      Vymazat
  18. NO to si dělaj prdel...Díky, odkaz si pečlivě projdu.

    Novopatriot

    OdpovědětVymazat
  19. WynnBET and MGM Grand announce WynnBET mobile
    LAS VEGAS (KLAS) — Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) 충청남도 출장마사지 today announced the 화성 출장안마 addition of 목포 출장마사지 the WynnBET mobile betting app, and 김해 출장샵 the 사천 출장마사지 launch

    OdpovědětVymazat