sobota 4. července 2009

Kocáb, Dežomila a jiné zhoubné nádory

Udělalo mi kdysi ohromnou radost, když končila ve funkci Dežomila Stehlíková. Říkal jsem si, že by byl opravdu nadlidský výkon najít někoho dalšího s podobnými "kvalitami" a dál jsem se o to už nezajímal. Ukázalo se záhy, že jsem se šeredně mýlil. Michael Kocáb, dosavadní ministr pro lidská práva a národnostní menšiny, se zatím v tomto úřadu drží jako klíště a snaží se páchat ještě více škod než jeho předchůdkyně. Oba mají sice obří zásluhy na tom, že lidi jejich typu jsou stále větší části národa odporní, ale i tak jsou velmi nebezpeční.

Nejdříve něco málo o Dežomile. Ta už je naštěstí pryč, ale stejně se o ní letmo zmíním. Neměli bychom například zapomínat na její snahu postavit pomník Cikánům, na které spadla stará hala, když v ní kradli kovy. Při své prudké inteligenci totiž podřezali budově nosníky. Jeden kamarád má taky známého, který studoval na škole, kde Dežomila vyučovala. Na jeden předmět měl referát o Matiční ulici (referát jsem viděl, aby někdo náhodou nebrblal). Nebylo to nic rasistického. Dokonce radši ani nenapsal, že když se tam přiblížili a pořizovali fotografie, začla po nich jistá menšina házet kameny. Fotky to byly zajímavé. Zničené domy obývané utlačovanými, obrovské haldy odpadků, v hospodě popelníky přidělané řetězem ke stolu. Ten kluk nebyl blbej, takže když se z něj Dežomila pokoušela vypáčit jeho názory na OTO (občané trvale opálení), prostě radši řekl, že na ně žádný názor nemá a jen zdokumentoval situaci. A její reakce? Požádala ho, zda by ji cédéčko s prezentací mohla nechat. Když souhlasil, cédéčko si vzala a před celou třídou (!!!) prohlásila: "Tak a teď to proti tobě použiju." ... Nakonec nepoužila nic, ale považoval jsem zmínění této příhody za důležité. Krásně totiž podtrhuje "charakter" různých bojovníků za multikulti.

A teď ke Kocábovi. Stihlo se kolem něj vytvořit už dost mýtů. Narazil jsem například na spousty lidí, co na diskusích píší, jak mu děkují za odsun Rusů z ČR. Nestačil jsem se divit, když jsem tohle mnohokrát četl. To je opravdu někdo tak naivní, že si myslí, že Rusy někdy nějaký Kocáb zajímal či že hrál jen minimální roli v jejich ústupu z našeho území?

Jelikož je mi z tohodle "člověka" opravdu na blití, nechtěl jsem se dříve jeho osobou zabývat ani zde. Poslední události mne ale k reakci donutily. Původně jsem si myslel, že název "ministerstvo pro lidská práva a národnostní menšiny" je jen multikulturním newspeakem přeložené "ministerstvo pro Cikány". Jeho dosavadní činnost by tomu alespoň plně odpovídala. Jejím ideálním příkladem je boj proti exekučnímu vymáhání peněz od neplatičů v Chomutově a označení této činnosti za rasistické a extrémistické ubližování nejslabším členům naší společnosti. Už se samozřejmě moc nemluvilo o tom, že u většiny neplatičů se jedná o pohledávky za trestnou činnost a strašák exekucí donutil velkou část z nich zařídit si splátkové kalendáře. Mimochodem - pokud pracujete a někde si uděláte dluh, exekutor vám sebere naprosto vše. Netřeba ale smutnit. Stačí být nemakačenko na sociálních dávkách a nedostanou z vás ani halíř. Jednoduše řečeno - pracujícího a společnosti užitečného člověka může stát během chvilky ohlodat až na kost a nikdo se o to nebude zajímat. Nepracujícího parazita na sociálních dávkách se stát ani nedotkne a když se s tím někdo pokusí něco udělat, hned přiběhne nějaký Dežomil a vyřeší situaci po multikulturalisticku.

Hodně se dnes mluví o tom, že Kocábovo ministerstvo je zbytečné. Podle mě ale zbytečné není, protože lidská práva jsou důležitá. Například je třeba hájit práva bílé většiny (byť to je relativní, protože z hlediska světového jsou bílí menšina) proti útlaku ze stran různých nepřizpůsobivých skupin obyvatelstva. Koneckonců - jak jinak si taky vysvětlit, že tmavých je všude v kriminálech vzhledem k jejich zastoupení v populaci nepoměrně více než bílých (a to ještě za situace, kdy se tmavým nadržuje). Ministerstvo bych tedy nerušil, ale za současné situace by bylo vhodné ho přejmenovat. Ideální název by bylo "ministerstvo pro podporu kriminálníků a asociálních živlů". Původně jsem považoval boj proti exekucím v Chomutově za ojedinělý případ Kocábovy extrémní hlouposti (mimochodem to soud zrušil, takže vybrané peníze musí být kriminálníkům vráceny; tenhle zvrácený systém asi nesnese, když něco funguje). Z omylu mne ale opět něco vyvedlo - případ squattu Milada.

Squatt Milada byl neoprávněně obsazený dům, ve kterém dotyční neměli co pohledávat. Na balkónech se pěstovala marihuana, mezi zadrženými byla údajně i celostátně hledaná osoba. Není ale koneckonců žádným tajemstvím, že kolem různých anarchistických hnutí, antify a jim podobných se s oblibou motají různá nebezpečná individua (narkomani, zločinci), takže nález drog a hledané osoby pro mne osobně není nijak překvapující. A koneckonců - známe všichni dredaté intelektuály, kteří ve jménu míru s oblibou házejí dlažební kostky a demolují soukromý i veřejný majetek. Často odmítají, že by měli něco společného s komunismem, ale je to jen lež, o které jsou mnozí z nich přesvědčeni. Jejich myšlení je rudé. Stejně tak jako "sociálně spravedlivá společnost", po které prahnou. Krásně je to znát i na jejich "úctě" k cizímu majetku. Je přirozené, že majitel bude se svým majetkem zacházet jak uzná za vhodné. Jenže když má někdo smýšlení člověka, který cizí majetek považuje za společné vlastnictví, nebude mu nikdy dělat problémy někomu něco ukrást nebo rozbít, případně alespoň posprejovat (antifa toto ničení soukromého i veřejného majetku nazývá "street art"). V atmosféře této mentality pak není žádným překvapením, když skupinka podobných existencí obsadí nějaký objekt a následně se odmítá vystěhovat, když se ozve majitel. V ČR je ale situace ještě celkem OK. Podstatně horší je to v zahraničí, kde se často stává, že nepřizpůsobiví přistěhovalci společně s levičáky neobsadí starou, chátrající a totálně opuštěnou budovu, ale klidně i objekt, který funguje a je využíván.

Nebyl by to ale náš ministr pro feťáky, kdyby se verbeže vyhnané z Milady nezastal. A co hůř - on jim navíc zprostředkoval bydlení v centru Prahy. Bydlení za symbolickou 1 kč nájemného. Říkal jsem si, že v tom bude asi zakopán nějaký pes, protože to přeci není normální, aby si někdo do domu naprosto vědomě natahal kupu fetek. V televizi se současní nájemníci jiných částí domu (ti samozřejmě platí vyšší nájemné než 1kč) zmiňovali, že se je majitel snažil už dříve vyházet, takže nastěhování fetek je pravděpodobně jen hodně sofistikovaná zbraň k dosažení daného cíle. On sám bude vypadat jako lidumil, Kocáb se díky tomu zase mihne v televizi, feťáci budou mět kde fetovat a cena jimi obývaného majetku půjde do závratných nížin. Současní obyvatelé po čase za částečně vybydlený dům nedostanou ani almužnu, majitel pak smažky vyhází, dům zrekonstruuje nebo zbourá kvůli lukrativnímu pozemku a následně vše výhodně zpeněží, protože po odchodu fetek cena majetku i pozemku opět vzroste.

Upřímně musím ale uznat, že Kocábovi závidím jeho žaludek. V době, kdy velkou část republiky sužují povodně a lidé přicházejí o své domovy a své blízké. V době, kdy mladá a pracující rodina sotva uživí sebe nebo své děti (pokud si je může dovolit). V době, kdy po celé společnosti stoupá kriminalita menšin a narkomanů. V té době Kocáb shání bydlení bandě vyfetovaných netáhel. Z celé činnosti tohoto ministra pro multikulturní útlak plyne jediné - chcete pomoc státu? Nebuďte bílí, nemějte práci, páchejte kriminalitu a berte drogy. Pan Kocáb se vás pak jistě s radostí ujme...

Celá tahle absurdní situace ale svědčí o mnohem hlubším problému. Nenazývám Kocába a jemu podobné rakovinným bujením jen čirou náhodou. Oni totiž jsou rakovina společnosti. Rozežírají ji, cíleně rozkládají a stále více přitom napadají národovce - její imunitní systém. Nikdy by ale nemohli takto škodit, kdyby naše společnost nebyla skutečně těžce nemocná. Kde je zdravý rozum? Kde je pomoc lidem, kteří to skutečně potřebují? Kde je ochrana vlastní rasy i kultury? Odpověď zní: Kdekoliv, kde neřádí kocábovina a její odrůdy. ... Dokáže se ale tělo naší civilizace vzpamatovat? Lékem na chorobu je naše vlastní aktivita. Musíme se neustále ozývat a dávat najevo pohrdání podobným odpadem. Máme ale dostatek této vakcíny? Skutečně zdravá společnost by totiž nikdy nedovolila podobnému individuu zastávat nějaký důležitý úřad a vůbec by v ní mělo být zrození takto pokřivených charakterů prakticky vyloučené. Jaká je ale současnost? Čím víc se někomu takovému podobáte, tím jste pro systém přijatelnější. To se musí změnit. Když ne, zanikneme.

2 komentáře:

  1. Nezanikneme, ale jinak prakticky souhlas - demokracii a součastný systém nejvíc odskáčou Ti, kteří se snaží žít podle zákonů..

    OdpovědětVymazat
  2. Pavel:
    Mno, právě, že zanikneme, protože čím víc tu bude podobných rozežíračů civilizace, kteří sem pustěj naprosto všechno, tím blíže bude chvíle, kdy to tady prostě vezme pod kontrolu někdo jinej. Teď jdu zrovna dělat finální úpravy článku o multikulturalismu jako mechanismu řízené sebevraždy. Tam tohle nahlodávám taky.
    Jinak ano, současný systém nejvíc odskáčou jak ti, kteří se snaží žít podle zákonů, tak bych k tomu ještě dodal lidi pracující a nedejbože úspěšné. Ti jsou ždímáni nejvíc...Ale takové jsi ve svém vyjádření měl na mysli taky, že?

    OdpovědětVymazat