pondělí 16. března 2009

Pár slov (neo)nacistům

Tento článek vzniká jako reakce na nedávnou demonstraci neonacistů v Plzni. Akce proběhla v sobotu 14. 3. 2009.
Jakožto člověk nemající rád levičáky, antifu (která je ztělesněním toho nejhoršího), multikulturalisty v současném pojetí a jim podobnou svoloč se často dostávám do situace, kdy jsem sám za nacistu označován. Mám v této komunitě dost dobrých přátel a ačkoliv se sám za nacistu nepovažuji a proti mnoha věcem mám tvrdé výhrady, vždy se nakonec nějak domluvíme (alespoň zatím tomu tak vždy bylo).
Jelikož se mezi těmito lidmi pohybuji již nějakou dobu, vím dobře, že se nejedná o nějak ucelenou scénu hlásající společně jeden názor. Existuje zde velký počet skupin a názorových směrů.
Některé z těch myšlenkových směrů však nepovažuji za zrovna přínosné. Demonstrace v Plzni budiž důkazem. Skupinka neonacistů považujících sama sebe za ochránce národa zde pochodovala s anglickými nápisy na transparentech (to se ještě dá překousnout, ale je to u takové akce směšné) a co mnohem hůř - s portrétem íránského vůdce Mahmúda Ahmádínežáda + palestinskými a íránskými vlajkami.
Přijde mi to jako docela krutá ironie, ale do smíchu mi z toho zrovna moc není. Celé naší civilizaci hrozí totální destrukce ze strany muslimů a lidé označující se za ochránce národních hodnot pochodují s transparenty jakéhosi Ahmádíneřáda den před výročím okupace ČR nacisty!
Vím, že zdaleka ne všichni lidé hlásící se k podobně smýšlejícím hnutím podporují něco takového a proto následující slova jsou adresována především těm, co tohle podporují a na "vlastenecké" demonstraci s muslimskými vlajkami nevidí nic špatného.

Znám velmi dobře přísloví, že "nepřítel mého nepřítele je můj přítel" a nijak vám nevyčítám, že bojujete proti sionismu, ale tohle už je prostě moc! Pochodovat před výročím okupace je humus nejhoršího kalibru a schvalování tohoto není ochranou národních hodnot, ale kolaborace a zrada. Německo bylo okupační velmoc a že přinášelo pro mnohé milovanou ideologii nic nemění na faktu, že samostatnost naší země tím docela těžce utrpěla. Často slyším různé řeči o autonomii - Ok, souhlas, taky chci autonomii. Ale být pod vládou jakýkoliv jiný mocnosti, byť je vám třeba sympatická, není žádná autonomie! Je zde argument, že demonstrace měla být už před měsícem a soudy to zakázaly a nakonec to vyšlo až na tohle datum. Ok, dejme tomu, že bych ten argument uznal. V takovém případě by se ale jednalo "pouze" o neuvěřitelnou botu, protože každej si tu demošku automaticky spojí s výročím okupace. A kdo tohle pořádal musel vědět dobře, co je za datum a já osobně nevěřím, že to nemá spojitost. Kdo tak miluje Německo, může se tam koneckonců přestěhovat. Tady je ČR.
Říká se, že satira poslední dobou ztrácí na účinku, protože realita často překonává fantazii jakéhokoliv satirika. Je to pravda. Nikdo by se nesmál, kdyby viděl českého neonacistu (často se prezentujícího jako bojovník za autonomii ČR) s portrétem muslimské uzenky (v dobách, kdy Evropu doslova okupují muslimští imigranti) den před výročím okupace naší země, protože nikoho by nenapadlo, že někdo může tohle myslet vážně a satira by tak vypadala přehnaně. Bohužel, realita opět překonala veškerá očekávání.
Největší hrozbou je pro bílou rasu i kulturu islám. Za nepřítele máte muslimy i Židy, byť ty druhé za většího nepřítele. Proč se do toho tedy vůbec montujete? Muslimové a Židi se řežou mezi sebou jak šílení. Bráno z vašeho pohledu - měli byste spíš slavit a přát jim ať si co nejdýl vydržej dávat do držky nebo se vyhladěj vzájemně. Postavit se na stranu barevných vyznavačů středověkých sektářských praktik, kteří například v Palestině nemají nejmenší problém používat vlastní ženy a děti jako živý štíty (stavěním zbrojnic ve školách, nemocnicích, atd.) aby pak mohli o to víc fňukat před světovými médii - to je přinejlepším neuvěřitelná bota, na které nic nemění názor, že nejdříve se vypořádáme s Židem a pak s Arabem.
A pár slov závěrem - akcema tohodle typu dosáhnete pouze jediného - obyčejní lidé, jejichž přízeň byste se měli snažit si získávat, na vás budou akorát tak nasraní. Takováhle akce je neskutečně velkej risk a její dopad je z celkového hlediska silně negativní. Za žádných okolností by v dalších akcích tohoto typu nemělo být pokračováno. Akce typu Janov - souhlas a plná podpora. Ale u tohodle dávám palec dolů a všichni zůčastnění by se měli nad sebou přinejmenším velmi zamyslet.

8 komentářů:

  1. Je to pět let, co jsem nemohl než tleskat, jak se "skinheadská" scéna (každý si pod to dosaďte cokoliv se vám líbí - nacionalisty, nacisty, fašísty, SHARP)uklidnila a zmizela z povrchu zemského. Udělala to dobrovolně a pokud vystoupili, bylo to kultivované a získávali u lidí kladné body, důvěru. Bohužel, touha po politické moci a snaha dětí hrát si na velké za poslední rok a půl všechnu tuto důvěru pohřbily. DS, Národní odpor a jím podobné organizace si zase zavařily a to je zahubí. Dobře jim tak, chybět mi nebudou. Jen mě to mrzí, protože jsem pravičák, jakkoliv proti židům, arabům, vietnamcům nic nemám. Skinheadi, jakožto kluci, kteří se snažili dělnické mládeží vrátit řád a tradice (box,pivo a fotbal) se na kontinentu proměnili v partu puberťáků.. Čest jejich památce..

    OdpovědětVymazat
  2. Pavel: Mno, teď jsem ještě dělal nějaký úpravy tohodle článku, ale už jenom kosmetický, tak si to kdyžtak přečti znova...to jen kdyby něco...jsem ten článek zase psal v nasranosti a tak byla potřebná korektura a umírnění myšlenek...Jinak co se týče DS a NO - z určitý strany maj moji podporu, protože v naší společnosti lze antimultikulturalistický názory dostat do podvědomí jedině tak, že někdo někde udělá nějakou aktivitu, které si všimnou média. A to se zatím daří pouze DS a NO. Tvořej jakési beranidlo, které působí, že se o tom píše a o čem se píše, to politici začínaj řešit. Demonstraci typu Janov tleskám, byla to skvělá práce. Nicméně demonstrace tohodle typu by být neměly a akorát můžou všechno podělat. Zde odkazuji na odstaveček, kde jsem psal o satiře. Tam je nejlépe vystižené, co bych zde napsal dál.
    Ohledně Židů - jak proti kterejm. Ohledně Arabů - pokud se zde nějakej přizpůsobí a přijme naši kulturu, tak pokud jich bude jen pár, tak mi to ani nějak nevadí, ale beztak bude lepší, když budou víc "na svojem". Vše momentálně naznačuje, že míchat naše dvě kultury nedělá dobrotu. Ohledně Vietnamců - když jich je pár, OK, jinak to taky nedělá dobrotu. Kde jich je víc, tam začínaj bejt často s nima problémy, hodně jedou v ilegálních obchodech a tak. Ale jak tady pořád všude píšu - autonomní státy prosazující vlastní kulturu na vlastním území, schopné s ostatními komunikovat a tolerovat jejich kulturu na jejich území a zároveň schopné se od ostatních učit a posuzovat je ne z pohledu, že "naše kultura je vždy nej", ale s určitým respektem - toť moje vize.

    OdpovědětVymazat
  3. Pat: Problém je, když se rozumné iniciativy začne stávat dětský koutek, popřípadě útočiště slabých jedinců, kteří potřebují dav, aby se schovali a připadali si silní. Trochu vidím mezi např. hokejové a fotbalové fanoušky. Jsou to lidi naprosto v pohodě, vědí proč fandí a jak se to dělá. Pak máš mladé pitomce, co se je snaží zoufale napodobit a kradou dětem šály, mlátí děti a připadají si jako hools. To mě nutí k pláči.. A přesně takhle vnímám takovou demonstraci jako byla v Plzni.

    Na závěr snad jen oblíbené: ANTIFA - HA! HA! HA!

    OdpovědětVymazat
  4. Pavel: Demonstraci v Plzni považuji za průser nejtěžšího kalibru. Ne však jako útočiště takovýchto jedinců, ale jako útočiště regulérních nacistů, kteří - viz opět odstaveček o satiře, to jinak prostě vyjádřit nejde.

    Závěr: Plná shoda:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pat: To o té satiře je skutečně krásně napsáno - pláču a nevím jestli žalem nebo smíchy.. i to je osud satiry..

    OdpovědětVymazat
  6. Pavel: Děkuju:)))...Jako tohle nevidět, tak bych tomu fakt nevěřil:)))

    OdpovědětVymazat
  7. On někdo z těch lidí mluvil o tom že chce Araby a Islám v Evropě?
    Jinak tahle demo stejně jako většina ostatních podobných spadá do určitého schématu, který má svůj cíl, o čemž vy evidentně nemáte ani tucha :D
    Pokud někdo sionismus nepovažuje za problém a hrozbu, tak je totálně krátkozraký. Samotná organizace akce je jiná věc. Ale jinak AN se zaměřuje na radikální mládež. DS na voliče. V tom je rozdíl, proto se používají rozdílné metody a image.

    OdpovědětVymazat
  8. aussiger: Mě to je jasný. Vypořádat se s Židem, proti němu využít Araba a pak se vypořádat s Arabem. Já jenom jasně říkám, že určitejma věcma si jak národní odpor a jeho podorganizace, tak dělnická strana serou do bot. Zatím ani omylem nemáte na to, abyste ovlivnili širší masy lidí. Zvysoka na vás kašle i plno nacionalistů a dokonce i plno národních socialistů (znám dost lidí z obojího). Tohle až vám dojde, tak začnete mít úspěchy.
    Co jste předvedli na tý demonstraci je totální amatérismus a neschopnost vidět trošku do budoucna.
    Jinak proti sionismu si klidně protestujte, ale dělejte to kurva inteligentně. Takhle jste akorát půlce republiky k smíchu. Jinak o sionismu a jeho výhodách, nevýhodách, možnosti využití a pravděpodobném rozvoji začínám chystat článek, ale nemám moc času a na prostudování všech zdrojů ho budu potřebovat hodně, takže ten článek ještě dlouho nebude, ale časem bude najisto.

    OdpovědětVymazat