středa 13. ledna 2010

Radicalboys odhalují svoji tvář!

Tento článek je reakcí na etologický výzkum provedený na stránkách radicalboys-brux. Odkaz zde: http://radicalboys-brux.com/web/component/content/article/29-the-cms/363-pie-se-o-nas.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------

My, radicalboys, jsme nyní dosáhli takové moci, že můžeme bez okolků odhalit své mistrovské padoušství a konečně se veřejně přihlásit k našemu skutečnému Pánovi!

Vy, obyčejní pozemšťané, jste byli varováni svými hrdinnými etology, kteří upozorňovali na prapodivné vánoční praktiky odehrávající se na webu radicalboys. Byli jste však příliš hluší a hloupí a neposlouchali jste jejich úpěnlivý nářek!

Ani vaši etologové však nebyli tak úspěšní, jak by si ve skutečnosti přáli být! Přestože se jim podařilo trefit do černého, když začli upozorňovat na radikální brux-vánoce, ani v nejmenším se jim nepovedlo odhalit spiknutí v celé jeho obludné formě!

Zatímco tito vaši hrdinové se domnívali, že radikální brux-vánoce jsou pouhou neonacistickou úchylkou, nenapadlo je ani ve snu, že by se mohlo jednat o mistrnou kamufláž mnohem většího komplotu! My totiž neslavíme pokřivené radikální brux-vánoce, ale celé vánoční svátky nejsou ničím jiným než obludnou ideoinjekcí, která připravuje lidstvo na podřízení se našemu skutečnému vůdci!

Tím samozřejmě není nikdo jiný než jeho nejvyšší výsost, Imperátor Palpatine, známý též jako Darth Sidious! Ten si krycí vánočně-nacistickou symboliku nevybral jentak náhodou! Imperátorova kočka "Kitler" (na obrázku dole) totiž výrazně připomíná pozemského nacistického Führera. Vánoce pak byly vybrány, protože koule, které se věší na stromeček, nápadně připomínají nejmocnější vyhlazovací zbraň Impéria - Hvězdu smrti (též na obrázku dole společně s jedním naším kolegou, co rád nosí černou helmu a sluneční brýle). Hvězdička na vrcholu stromku pak tuto symboliku jen dokresluje a blikající světýlka na stromečku symbolizují lasery vystřelované při odrážení marných útoků povstaleckých lodí, které se bezúspěšně snaží zabránit Hvězdě smrti v další činnosti.

Největším slavitelem vánoc pak samozřejmě není nikdo jiný než současný posel míru a lásky, Papa Ratzinger. Až si prohlédnete obrázek dole, pochopíte, slabí pozemšťané, jak moc jste byli naivní a kde se celou dobu náš vůdce nacházel a kým skutečně Papa Ratzinger je! Nyní poznáte, co se skrývá za jeho tajemným baziliškovským úsměvem!

Je zde však i další důvod, proč si náš nejvyšší vybral na oslavu radikální brux-vánoce! Jeho úhlavní nepřátelé, rytíři Jedi, totiž používají tajné a smrtící bojové umění, které se nazývá Jedi Jitsu. Na planetě zemi se to však zkomolilo na Jew Jitsu a jsou to právě proradní pozemští Židé, kdo návázal kontakty s naším úhlavním nepřítelem a učí se od něj tajnému bojovému umění! Fotku jednoho z nich se podařilo sehnat našemu hrdinnému zpravodaji a najdete ji též dole mezi ostatními. Nutno zde připomenout, že náš zpravodaj, známý též jako Darth Van-das je teď za tuto fotku popotahován u soudu, který se snaží tvářit jako jakýsi soud s dělnickou stranou. Její název mimochodem taky není náhoda, protože ji zakládali dělníci, kteří stavěli již brzo všemi obávanou Hvězdu smrti.

P.S.:
Nás mnogo a ovládáme všechno! Odpor je marný! Jak vysoce jsou postavení naši nohsledi lze namátkou ukázat například na ministru Kocábovi, který se již nyní tak notně opájí svoji nezměrnou mocí, že se nebojí hajlovat obklopen skupinkou Romů (viz opět obrázek dole).

Nyní však poklekněte, mrzcí pozemšťané, neboť nadchází nový věk! Sláva Imperátorovi!











4 komentáře:

  1. Nj, jsem si trošku hrál...:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím! Je to opravdu povedené:-)

    Mimochodem, jakým způsobem kontaktujete ty lidi, abyste je seznámil s vážností situace? Oslovujete je jen tak na ulici, nebo jinak? A jak to jde? Hodně štěstí!

    Orel

    OdpovědětVymazat
  3. Orel:

    Hehehe, díkes:)

    Jinak kontaktuju a oslovuju lidi při jakékoliv vhodné příležitosti. Ono je důležitý prostě být aktivní, hodně komunikovat a to jak osobně, tak elektronicky. Pak to jde chvílema i skoro samo. Pokaždý se najde někdo, kdo odmítne, plno, co nebudou mít zájem a někdo, koho to zase zaujme:) ... Samozřejmě je důležité využívat co nejvíce cest....i tenhle blog je jedna z nich. A samozřejmě platí, že lidem to je nutno přinést až pod nos, takže kdykoliv něco člověk napíše, tak hned to všem rozeslat a hned jim vecpat jak je to důležitý a hned je dokopat do toho, aby si to přečetli a poslali to dál, atd....ale jako spousta lidí mile potěší vlastní aktivitou...:)

    OdpovědětVymazat