čtvrtek 3. prosince 2009

Zákaz stavby minaretů aneb vezměme si ze Švýcarů příklad!

Pomalu bych ani neřekl, že je něco podobného možné. Ne v multikulturalismem na kost ohlodané a lidskoprávními slizouny oslabené Evropě. Švýcarsko, mající trošku více demokracie než například my, uspořádalo i přes odpor drtivé většiny své zbabělé vlády referendum o zákazu stavby minaretů. I když veškeré "zaručeně nezmanipulované a pravdivé" průzkumy ukazovaly, že antiminaretová iniciativa dostane na frak, opak se ukázal být pravdou. Svobodný národ svobodně rozhodl, že minarety, symbol muslimské moci na dobytém území, nechce.

Celá situace samozřejmě pořádně rozčeřila vody. Pseudohumanisté, euroanální alpinisté, zelení (či spíše rudozelení), zrádcovští lidskoprávní aktivisté a levičáci všemožného ražení začli po celém kontinentu vykřikovat, že něco takového přeci není možné. Velký muslimský vůdce Muammar Kaddáfí (autor věty: "Bez mečů, bez pušek, bez dobývání, 50 milionů muslimů změní Evropu brzy v muslimský kontinent.") se dokonce tak naštval, že požaduje vyloučení Švýcarska z Evropy (Naštěstí ne z EU, protože narozdíl od nás nejsou Švýcaři tak blbí, aby do EU lezli.) nebo jeho rozpuštění. Zřejmě bychom tedy dle tohoto mírumilovného muslima měli proti Švýcarsku využít divize pravdy a lásky a "rozpustit" ho václavohavlistickým humanitárním bombardováním. Koneckonců - z politkorektního hlediska by nešlo tomuto postupu nic vyčítat. Humanitární bombardování není bombardováním z nenávisti, ale bombardováním z lásky a kdybychom pak Švýcarsko "zalesnili" mešitami a tak o 2000 % mu zvedli kriminalitu, působilo by konečně jako správný vzor multikulturního "ráje".

Teď si ale uvědomuji, že nebylo úplně přesné napsat, že řvou lidskoprávní zrádci z tohoto kontinentu. Jejich plačky (či spíše splašky) se totiž ozývají i mimo něj a to konkrétně z OSN, což je mimochodem organizace, na jejíž půdě roku 1974 prohlásil alžírský president Houari Boumediene toto: "Jednoho dne miliony lidí opustí jižní polokouli a vydají se na sever. A nepůjdou tam jako přátelé neboť půjdou dobývat. A oni zemi dobyjí a zalidní svými syny. Jsou to dělohy našich žen, které nám přinesou vítězství." Za zmínku jistě stojí i fakt, že v OSN se vytváří docela silná klika muslimských států, které požadují kriminalizaci jakékoliv kritiky islámu, což by prakticky znamenalo konec pro západní svět a jeho kulturu, která je právě na možnosti svobodné kritiky a vyjadřování názorů postavena. V tomto bodě se zároveň i docela divím, že čeští anarchisté, tak často se ohánějící svobodou a nezávislostí jednotlivce, též nepodpoří boj proti islámu. Zřejmě jim ještě nedošlo, že muslimové se jim na tu jejich anarchii zvysoka vykašlou, stejně jako to udělal Lenin, když je označil za užitečné idioty a nechal je po velké říjnové revoluci postavit ke zdi a postřílet. Muslimové k jejich názorům nebudou o moc shovívavější, takže pokud tohle čte i nějaký anarchista, pak doufám, že tímto získal trošku potravy k přemýšlení. Bon appétit :)

Ze všech těch politicky korektních kolaborantských zvratků by si člověk skoro řekl, že muslimům Švýcaři hrozně moc ukřivdili. Trošku jsem se nad tím zamyslel a dospěl jsem k závěru, že tomu tak skutečně je. Kdybych totiž měl čerpat z historie a být k muslimům opravdu fér, tak by zde muslimové mohli být, ale měli by jakousi západní verzi statutu dhimmi. Museli by platit daň z hlavy "za ochranu", nesměli by stavět další mešity, nesměli by nikoho obracet na islám, často by jim bylo zakázáno vykonávat nějaké důležitější funkce, vlastnit zbraně, atd. Statut dhimmi je totiž tradiční muslimský pojem pro nemuslimy žijící v muslimských zemích. Dhimmi jsou občané druhé kategorie a navíc se to zpravidla týká jen křesťanů a židů, což jsou dle islámu také lidé, kterým byla zjevena svatá kniha. Jak by dopadli zdejší svobodomyslní ateisté, pohané či lidé, kteří prostě náboženství nijak nechtějí řešit, je otázkou, na kterou si netroufám odpovědět, nicméně si osobně myslím, že status dhimmi by byl něco, o čem bychom si mohli nechat leda tak zdát.

Současně s debatou o minaretech se jistě vynoří i různé debaty na téma tolerance a svobody vyznání či svobody slova. K tomu jen jediné - měli bychom si dát bacha na pojem svobody slova, když ho hlásají příznivci náboženských a ideologických totalit. Pro ně to totiž neznamená snahu ochránit svobodný prostor pro názory všech, ale snahu vytvořit "svobodný" prostor pro hlásání názoru, který považují za zjevenou pravdu, kterou je třeba ostatním nějak vnutit. Myslete na to až se muslimové zase ozvou s tím, že omezujeme jejich svobodu. Pojetí svobody podobných lidí znamená, že ostatní mají svobodné právo vzdát se svých názorů a přijmout ty jejich. Na to jim kašlu a teď nemluvím ani zdaleka jen o muslimech!

Pojem tolerance je taky případ sám o sobě. Je to pravděpodobně nejdůležitější slovo ve slovníku různých levicových ochránců lidských práv a bylo by moc fajn toleranci živě využívat. Bohužel by to znamenalo umět ji posoudit z hlubšího hlediska, což je věc, která podobným lidem uniká. Tolerance má totiž smysl pouze v případě, že je oboustranná. Pokud je jenom jednostranná, nejedná se už o toleranci, ale o kapitulaci. Opět si na to vzpomeňte až se vám někdo bude snažit vnutit, abyste něco tolerovali. Jak jsou takoví jedinci sami tolerantní zpravidla poznáte ve chvíli, kdy si dovolíte s nimi nesouhlasit a s vyvalenýma očima pak už jen sledujete příval označení typu xenofob, rasista, extrémista, ultrapravičák, nácek, omezenec, nevzdělanec, atd.

Nakonec snad jen toto - současný politkorektní multikulturalismus je šílená utopická ideologie a nic než další pokus o vytvoření ideální společnosti totálním nahrazením starého řádu. Nacismus zdemoloval kus Evropy, ale vyhrabala se z toho. Komunismus zdemoloval mnohem víc, ale pořád jsme se z toho vyhrabali. Pokud ale necháme zvítězit současnou doktrínu multikulturalismu, nezbude už v Evropě nikdo, kdo by se mohl z něčeho znova vyhrábavat. Tohle je naše poslední šance něco udělat. Každý za sebe i všichni společně se musíme proti tomuhle hnusu postavit. Poučit se od cizí kultury? Suprová věc! Nechat se ovládnout cizími a být za nesouhlas ještě perzekuován politiky, kteří byli zvoleni, aby prezentovali naše názory? NEPŘIJATELNÉ! Zákaz minaretů ve Švýcarsku není jen prvním krokem k něčemu mnohem důležitějšímu, ale jasně taky ukázal, že velká část politické scény po celé Evropě není způsobilá pro další vedení svých zemí. Švédský ministr spravedlnosti dokonce prohlásil, že rozhodování o takovýchto otázkách nepřísluší lidu (sic!) a defakto tím vystihl situaci západní civilizace. Politici jsou zaprodaní nebo totálně odtržení od reality života běžného člověka a z podobných výroků je zřejmé, že nejsou obránci hodnot lidí, kteří je zvolili, ale že si naopak hrají na jakési malé diktátory s patentem na pravdu a nejlepší znalostí toho, co je pro obyčejného a hloupého voliče dobré. Z oficiálních obránců svobody se stále více stávají její kati. Nevím jak vy, ale já osobně nemohu nečinně přihlížet, když vidím, co se děje okolo. Konat v takovém případě není právem, ale povinností každého z nás! Co si multikulturní ideologové po celé Evropě dovolují již dávno přesáhlo všechny meze! Nedávno se ukázalo, že levice v Anglii úmyslně tahala do země přistěhovalce, aby si tak zajistila voliče a obešla demokratický volební systém! Naší vládě nedělá problém 20 let po revoluci vládnout s komunisty a zvát si sem delegace z různých nedemokratických zemí, ale bojovník proti islámu, Geert Wilders, demokraticky zvolený politik spojeneckého evropského státu, nesmí promluvit na půdě našeho parlamentu, protože ho prakticky celá naše vláda označila za nenávistného xenofoba! Toto a mnoho dalších příkladů ukazuje pouze na jediné - je to opět na nás. Politici se nezmění. My jsme jediní, kdo s tím může něco udělat!

16 komentářů:

  1. Můj šéf mě učil jednu věc - nejsou na světě hodní a zlí lidé. Jsou pouze ti hloupí a zlí. Gratuluji švýcarům, zdá se, že si titul "evropské země zaslíbené" ještě dlouho udrží.

    OdpovědětVymazat
  2. Hehehe, moc zajímavá hláška od tvýho šéfa:D:D:D...fakt mi udělali radost ale...třeba budeme mít kliku a taky tady časem "urobíme Švajčarsko" :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pat: Našel jsem myšlenku, která mě zaujala, dal jsem ji na blog (provokativního obrázku si nevšímej, to je past na outlocitné jedince) jako hádanku, kdo je autorem :-) Takže si trošku udělám reklamu, snad nevadí: http://papo.signaly.cz/0912/oholil-jsem-hlavu-a

    OdpovědětVymazat
  4. Pavel:
    Pohoda, žádnej problém:)...mrknu se tam:)....a ten obrázek jsi vybral dobře. Myslím, že pár lidí to jistě bude provokovat a to hlavně ve chvíli, kdy jim dojde, že stejnýho dělníka používá DS :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pavel:
    Přečetl jsem si teďka ten tvůj článek a musím uznat, že je pro mne silně inspirativní....ta myšlenka lidstva jako metafyzické fikce...hergot, to budu muset někde použít:)

    OdpovědětVymazat
  6. Pat: Jsem rád, myslel jsem si, že jsou tam myšlenky, které zaujmou. Jinak autorem je Karel Čapek, Válka s mloky, mírně upraveno (vynechána nepřímá řeč). Třeba zde: http://www.mlp.cz/karelcapek :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pavel:
    Panejo, pěkný:)....přitom KČ zrovna čtu...akorát ne válku s mloky, ale hovory s TGM...taky zajímavý věci tam...tu válku s mloky si budu ale taky muset pokoumat.....díky za odkaz:)

    OdpovědětVymazat
  8. Výborný článek. Jen škoda, že není autor "potentnější", neboť jeho články mají hlavu a patu. Nezbívá než souhlasit, zatnout zuby a bojovat. Jinak, nedá mi to se nezmínit, ale za parafrázy věty "Konat v takovém případě není právem, ale povinností každého z nás!" je dnes jeden člověk ve vazbě. Takže pozor, neboť pravdoláskovci zas tak tolerantní nejsou a dialog je to poslední, co chtějí.

    OdpovědětVymazat
  9. norso:
    Já vim, no...dneska holt člověka můžou zavřít za cokoliv...tomuhle totalitnímu režimu se holt nelíbí, když někdo říká lidem, aby používali mozek a nenechali sebou vláčet....

    OdpovědětVymazat
  10. pro čtenáře co hledají alternativu :-)

    http://www.czechfreepress.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1662:opravdu-se-bojime-islamu-nebo&catid=58:evropa&Itemid=448#josc1476

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím všechny!

    Článek je pěkný, ale můj příspěvek se bude týkat něčeho jiného.

    Jde o procesy s čarodějnicemi, kacíři apod. Církev se nechutně vymlouvá na to, že ty lidi jen usvědčila, trest smrti že nezávisle na ní vykonaly světské soudy.
    No a? Kacíře usvědčila Církev. Dobře věděla, co je čeká. Církev, a nikdo jiný, vtloukala lidem do hlavy po celá staletí, že každý, kdo myslí jinak, je největší škůdce. Jak by mohla nemít za oběti procesů odpovědnost?

    http://www.youtube.com/watch?v=7kp1HFxi2h8

    Tady je něco veselejšího: moderní pohané na Litvě. Škoda, že Litva nevydržela pohanská až do nástupu reformace, pak by katolíci měli tisíc naléhavějších starostí než deptat ten svobodymilovný národ. Je navýsost obdivuhodné, že mnozí Litevci i tak vyznávají své prastaré náboženství.

    Orel

    OdpovědětVymazat
  12. Norso:
    Pěkná alternativa a koukám, že jsi tamějším čtenářům dal taky alternativu:)))...dobře:))

    Orel:
    Ano, na to se církev vymlouvá a tím víc to svědčí o její prohnilosti. ... Jinak skvělej odkaz. Držme jim palce ať se to u nich víc šíří. Jinak jsem si teď úplně vzpomněl na jednu svoji milovanou písničku od helloween, tož tady odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=evrs_9tUmDE

    OdpovědětVymazat
  13. Pat:
    Jasný, dobrý blog totiž na rozdíl od dobrého zboží reklamu potřebuje :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím!

    Tak mě napadlo, že příklad Litvy dokazuje, že v "barbarské" Evropě šlo vybudovat veliký a mocný stát i bez křesťanství. Je zajímavé, že Litevci dokázali tolerovat nejen pravoslavné ruské obyvatelstvo, ale dokonce i německé kupce ve Vilně.
    Ještě jsem pozapomněl napsat, že symbol v podobě zdvojeného X (ve videu v 0:33 a 1:15) je doložen i od nás z doby před asi 8000 lety.

    Také jsem na YouTube nalezl hymnu předrevoluční Francie. Rozhodně lepší než ta jejich ta dnešní. Myslím hymnu, ale i ta porevoluční Francie nestojí povětšinou za nic:-)
    http://www.youtube.com/watch?v=4h5M78YVN8M

    Jinak dnes je svátek boha Mithry. Před časem jste se na těchto stránkách bavili o tom, že by lidé mohli vyznávat různé kulty dle libosti. Rozhodně by nebylo od věci zavést Mithrův kult v armádě. Když jsem četl, jak se piloti vrtulníků cukají, že něpočítali s tím, že by mohli letět do boje, a jsou rádi, že jim vyprší smlouva dřív než měli být povoláni do Afghánistánu, tak si říkám, že Mithrův kult, nebo i další podobný, armáda opravdu hodně potřebuje.

    Orel

    OdpovědětVymazat
  15. Orel:
    Myšlenka je to zajímavá, ale nějak si v dnešní době nedovedu moc představit nějaké návraty podobných zvyků jako jsou konkrétni kulty bohů pro konkrétní profese, byť pozitivní dopady by to jistě mělo.....nevim, západní svět je prázdnej....jednou se to sesype....a bude to hodně bolestivý...

    OdpovědětVymazat